Obnoviť stránku

CLINIQUE Anti Blemish Clarifying Lotion 200 ml

4,4 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,90 €

CLINIQUE Anti Blemish Clarifying Lotion 200 ml

Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion je prípravok z radu Anti-Blemish Solutions od firmy Clinique. Táto rada je určená k účinnej starostlivosti o aknóznu pleť. Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion je doporučený ako druhý krok v komplexnej starostlivosti, a to po použití čístiacej peny (Anti-Blemish Cleansing Foam).
Vďaka svojmu špeciálnemu zloženiu odstraňuje odumreté bunky, zároveň redukuje nadbytočný kožný maz a čistí póry, čím odstraňuje dve hlavné príčiny vzniku akné (kožný maz a zanesené póry). Navyše zmatňuje pokožku vďaka špeciálnym púdrom, ktoré absorbujú olej, a redukuje začervenanie a podráždenie pokožky. Pokožka je tak vďaka komplexnej starostlivosti zároveň čistá, matná aj bez začervenania.
Aktívne látky:
Aktívne púdre zmatňujú pokožku tým, že z nej absorbujú prebytočný maz. Navyše tiež znižujú začervenanie pokožky a predchádzajú jej podráždeniu.
Účinky:
Pleť je matná, póry sú vyčistené, sčervenanie a podráždenie pleti postupne mizne.
Použitie:
Naneste na vyčistenú tvár, najlepšie po vyčistení pomocou čístiacej peny Anti Blemish Cleansing Foam.
Odporúčanie:
Pre optimálny efekt doporučujeme používať tiež ďalšie prípravky z radu Clinique Anti Blemish Solutions.
Typy pleti:
vhodné pre všetky typy pleti, aj pre citlivú pleť
Objem:
200 ml

Zloženie:
Active: Salicylic Acid (1.5%), Other: Water, Alcohol Denat., Nylon-12, Butylene Glycol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Laminaria Saccharina Extract, Caffeine, Sucrose, Glycerin, Acetyl Glucosamine, Sorbitol, Sea Whip Extract, Barium Sulfate, 10-Hydroxydecanoic Acid, Silica, Disodium EDTA, Benzalkonium Chloride

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Atopická a ekzematická, Problematická

Účinok

Účinok Minimalizácia pórov, Čistenie
Kód:  KSPL0174
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20714281113

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04