Obnoviť stránku

CLINIQUE All About Eyes Concealer 03 Light Petal 10 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLINIQUE All About Eyes Concealer 03 Light Petal 10 ml

Viacúčelový korektor pre očné okolie CLINIQUE All About Eyes Concealer 03 Light Petal má svetlý béžový odtieň a vyniká hydratačnými účinkami a dlhou výdržou. Vďaka krémovej konzistencii a ľahkej, nemastnej textúre neplní vrásky, a nevytvára tak viditeľné ryhy na pokožke. Je preto ideálnym pomocníkom na prejasnenie a zjednotenie farebného tónu očného okolia. Spoľahlivo s ním zamaskujete tmavé kruhy pod očami aj ďalšie stopy únavy očí a opticky zredukujete opuchy. Môžete ho však použiť aj na zakrytie iných nedostatkov pleti. Korektor je oftalmologicky testovaný, a teda vhodný pre citlivú pokožku očného okolia.

Kľúčové vlastnosti korektoru CLINIQUE All About Eyes Concealer 03 Light Petal

  • Korektor na očné okolie od renomovanej značky Clinique
  • Korektor All About Eyes so svetlým béžovým odtieňom 03 Light Petal
  • Dlhotrvajúca výdrž a vynikajúce hydratačné účinky
  • Korektor s ľahkou, nemastnou textúrou a s krémovou konzistenciou
  • Neplní vrásky, je ideálny na prejasnenie a farebné zjednotenie očného okolia
  • Ponúka vysoké krytie všetkých nedostatkov pleti, ako sú kruhy pod očami, opuchy a iné
  • Jednoduchý aplikátor na veľmi ľahké nanášanie
  • Oftalmologicky testovaná kozmetika CLINIQUE bez parabénov a ftalátov

Spôsob použitia:
Korektor naneste na čistú pleť alebo na podkladový krém. Použite malé množstvo priamo na oblasť, ktorá má byť zamaskovaná. Dobre ho rozotrite kozmetickým štetcom alebo prstami až do stratena. V prípade potreby pridajte ďalšiu vrstvu korektora. Po nanesení korektora sa ošetreného miesta nedotýkajte.


Odtieň:
03 Light Petal – svetlý béžový odtieň


Typ pleti:
Normálna pleť

Zloženie:
Water\Aqua\Eau , Isononyl Isononanoate , Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 , Octyldodecyl Neopentanoate , Dimethicone , Trimethylsiloxysilicate , Glycerin , Butylene Glycol , Peg-10 Dimethicone , Nylon-12 , Microcrystalline Wax \Cera Microcristallina\Cire Microcristalline , Silica , Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax\Candelilla Cera\Cire De Candelilla , Phytosphingosine , Palmitoyl Tetrapeptide-3 , Tocopheryl Acetate , Dipeptide-2 , Hesperidin Methyl Chalcone , Lauryl Pca , Ethylhexylglycerin , Hydrogenated Lecithin , Caprylyl Glycol , Cetyl Peg/Ppg-10/1 Dimethicone , Hexyl Laurate , Polyglyceryl-4 Isostearate , Ceresin , Talc , Alumina , Steareth-20 , Sodium Chloride , Triethoxycaprylylsilane , Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer , Disodium Edta , [+/- Mica , Titanium Dioxide (Ci 77891) , Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499) , Zinc Oxide (Ci 77947) , Bismuth Oxychloride (Ci 77163)]


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Dermo
Kód:  KSDE0088-b
Produktové číslo:  20714235352

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19