Obnoviť stránku

Cleeth Ústna voda

4,32 €

Cleeth Ústna voda

Chceli by ste zaistiť svojim zubom dokonalú starostlivosť? Ústna voda Cleeth Ústna voda si rozhodne zaslúži vašu pozornosť. Rozhodne vám pomôže odstrániť zubný povlak a taktiež nepríjemný zápach z úst. Je vhodná na boj so zápalom ďasien aj zubným kazom. Určite oceníte, že neobsahuje alkohol. Ústna voda Cleeth sa dodáva vo fľaši s objemom 500 ml.

Podstatné vlastnosti ústnej vody Cleeth Ústna voda

  • Ústna voda osvieži váš dych a zbaví vás zubného povlaku
  • V zložení nenájdete alkohol
  • Je vhodná na boj so zubným kazom aj na zápal ďasien
  • Objem ústnej vody je 500 ml
  • Príchuť: mentolová

Zloženie

Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Citrate, MenthaPiperita Oil, Sodium Methylparaben, Sodium Fluoride, Cetylpyridinium Chloride, Menthol, Sodium Saccharin, Aqua.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu
Príchuť Mentolová

Objem

Objem 500 ml
Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Citrate, MenthaPiperita Oil, Sodium Methylparaben, Sodium Fluoride, Cetylpyridinium Chloride, Menthol, Sodium Saccharin, Aqua. '>
Kód:  HEALaaa0260
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07