Obnoviť stránku

CLARINS Soothing Toning Lotion 400 ml

Garancia najlepšej ceny
31,90 €

CLARINS Soothing Toning Lotion 400 ml

Pleťová voda poskytne vašej pleti rýchlu a intenzívnu starostlivosť. CLARINS Soothing Toning Lotion je určená pre všetky ženy s veľmi suchou a citlivou pleťou, ktoré chcú jej hydratáciu, zjemnenie a upokojenie. Obsahuje výťažky z organického harmančeka, polyfenoly z kvetov šafranu a microbiota komplex na vyrovnanie mikroflóry pleti. Efektívne odstráni aj posledné zvyškynečistôt, upokojuje podráždenie, zanecháva pleť jemnú a hladkú a obnoví rovnováhu kožnej mikroflóry. Celých 97 % zložiek je prírodného pôvodu. Pleťová voda CLARINS Soothing Toning Lotion vyniká ovocnou a kvetinovou vôňou a neobsahuje alkohol.

Kľúčové vlastnosti pleťovej vody CLARINS Soothing Toning Lotion

  • Pleťovú vodu využijete na zdravý a krásny vzhľad pleti
  • CLARINS Soothing Toning Lotion je pre všetky ženy s veľmi suchou a citlivou pleťou
  • Poskytuje hydratáciu, zjemnenie a upokojenie
  • Obsahuje výťažky z organického harmančeka, polyfenoly z kvetov šafranu a microbiota komplex
  • Odstráni aj posledné zvyšky nečistôt, upokojuje podráždenie
  • Zanecháva pleť jemnú a hladkú, obnoví rovnováhu kožnej mikroflóry
  • Pleťová voda CLARINS vyniká kvetinovou a ovocnou vôňou
  • Celých 97 % zložiek je prírodného pôvodu
  • Neobsahuje alkohol

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, GLYCERÍN, METHYLPROPANEDIOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MER, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, PARFUM/Fragrance, ECHINACEA PURPUREA EXTRACT, PHENYLPROPANOL, PHENETHYL ALCOHOL, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, VÝŤAŽOK Z KVETOV CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), SODIUM HYDROXIDE, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, SACCHARIDE ISOMERATE, CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT [V3542A] Microbiote komplex (Consists of Marine-based prebiome & Saffron flower polyphenols) Organic chamomile extract Organic coneflower

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu tonikum

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá
Kód:  KSPL4206
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3380810378863

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09