Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser 125 ml

Garancia najlepšej ceny
19,90 €

CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser 125 ml

Čistiaci prípravok na suchú a citlivú pleť jemne čistí, upokojuje a chráni kožný mikróbiom. CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser v praktickej tubeje krémový, oplachovateľný a upokojujúci čistiaci prípravok s alpskými bylinkami a penotvorným extraktom z mydlice. Vzniknutá bohatá pena jemne a účinne odstráni z tváre nečistoty a make-up, zloženie neobsahuje mydlo ani SLS. Jemný penivý čistiaci prostriedok CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser obsahuje zmes najčistejších organických výťažkov z čistiaceho horca, upokojujúceho a hojivého harmančeka či detoxikačné moringy. Nechýba ani vyživujúce bambucké maslo. Čistiaci prípravok na tvár ponúka príjemnú vôňu s kvetinovými tónmi ylang ylang, zimolezu a kakaového kvetu.

Kľúčové vlastnosti čistiacej peny CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser

  • Penový čistiaci prípravok na tvár, ktorý zanecháva pokožku osvieženú, jemnú a upokojenú
  • CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser je vhodná na suchú a citlivú pleť
  • S alpskými bylinkami a penotvorným extraktom z mydlice
  • Prirodzene penivé zloženie neobsahuje mydlo ani SLS
  • Obsahuje zmes najčistejších organických výťažkov z čistiaceho horca a upokojujúceho harmančeka
  • Vďaka výťažku zo semien moringy čistí a zjemňuje pokožku a pomáha obnoviť jej prirodzený jas
  • V zložení sa objavuje aj vyživujúce bambucké maslo
  • CLARINS Soothing Gentle Foaming Cleanser s vôňou s kvetinovými tónmi ylang ylang, zimolezu a kakaového kvetu
  • Dermatologicky testované

Použitie:
Čistiaci gél zahrejte a napeňte s trochou vody medzi dlaňami. Naneste na tvár a krk, jemne pritlačte a pohyby smerom od stredu von odstráňte všetky nečistoty. Nakoniec opláchnite chladnou vodou a jemným prikladaním uteráka osušte.

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, GLYCERÍN, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SQUALANE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PROPANEDIOL, GLYCOL DISTEARATE, COCONUT ACID, GLYCERYL BEHENATE, MASLO BUTYROSPERMUM PARKII (BAMBUCKÉ MASLO), C14-22 ALCOHOLS, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM ISETHIONATE, PARFUM/Fragrance, SODIUM CITRATE, CHLORPHENESIN, CITRIC ACID, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, DISODIUM EDTA, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, SAPONARIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, GENTIANA LUTEA EXTRACT, VÝŤAŽOK Z KVETOV CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, [C3794A].

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Typ produktu

Typ produktu Pena

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Kód:  KSPL4216
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3380810427332

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09