Obnoviť stránku

CLARINS Instant Eye Make-Up Remover 125 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

CLARINS Instant Eye Make-Up Remover 125 ml

Odličovač na oči Clarins Instant Eye Make-Up Remover je špeciálny kozmetický prípravok na dokonalému odlíčenie vašich očí a očného okolia. Tento dvojfázový odličovač si vďaka svojmu účinnému zloženiu poradí aj s dlhotrvajúcim a vodoodolným líčením. Vašu pleť nielen kvalitne a šetrne odlíči, ale tiež pripraví na ďalšie potrebné kroky na ďalšiu každodennú starostlivosť.
Odličovač má prírodné zloženie, okrem iného obsahuje výťažok z harmančeka, nevädzovú a ružovú vodu. Harmanček a nevädzová voda pleť upokojujú a zjemňujú. Ružová voda očné okolie osviežuje a hydratuje. Odličovač je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane mastnej.
Tento šetrný odličovač je prvým krokom pre vašu krásnu pleť! Bez dokonalého odlíčenia nie je možné, aby pleť vstrebávala aktívne látky z ďalšej pleťovej starostlivosti. Prírodné zloženie tohto dvojfázového odličovača vám zaistí jemnú, ale účinnú starostlivosť o vaše oči a očné okolie. Po jeho použití bude vaša pleť ošetrená, hydratovaná a dokonale čistá. Doprajte si pohladenie prírody a vaše oči budú žiariť zdravím!
Aktívne látky:

  • Harmanček upokojuje pleť a očné okolie.
  • Nevädzová voda pleť zjemňuje a celkovo upokojuje.
  • Ružová voda pleť osviežuje a perfektne hydratuje.

Typ pleti:
Pre všetky druhy pleti, vrátane citlivej alebo mastnej.
Použitie:
Odlíčte oči a očné okolie pomocou vatového tampónu. Pokiaľ je potrebné, postup opakujte až do úplného odlíčenia.
Objem:
125 ml
Zloženie:
Cyclomethicone, Aqua/Water/Eau, Isohexadecane, Rosa Centifolia Flower Water, Centaurea Cyanus Flower Water, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Caprylyl/Capryl Glucoside, Tetrasodium EDTA, Glycerin, Potassium Sorbate, CI 42090/Blue 1.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ

Typ produktu Odličovač očí
Kód:  KSPL1044
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3380811183107

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14