Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CLARINS Hydrating Toning Lotion 400 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
37,90 €

CLARINS Hydrating Toning Lotion 400 ml

Pleťová voda poskytne vašej pleti rýchlu a intenzívnu starostlivosť. CLARINS Hydrating Toning Lotion je určená pre všetky ženy s normálnou až suchou pleťou, ktoré chcú jej hydratáciu a sviežosť. Obsahuje aloe vera, organická figa a microbiote komplex na vyrovnanie mikroflóry pleti. Efektívne odstráni aj posledné zvyšky odličujúceho prípravku a pripraví pokožku na aplikáciu ďalších produktov. CLARINS Hydrating Toning Lotion vyniká citrusovou a kvetinovou vôňou a neobsahuje alkohol ani farbivá.

Kľúčové vlastnosti pleťovej vody CLARINS Hydrating Toning Lotion

  • Pleťovú vodu využijete na zdravý a krásny vzhľad pleti
  • Clarins Hydrating Toning Lotion je pre všetky ženy s normálnou až suchou pleťou
  • Poskytuje hydratáciu a sviežosť
  • Obsahuje aloe vera, organická figa a microbiote komplex
  • Odstráni aj posledné zvyšky odličujúceho prípravku
  • Pripraví pleť na aplikáciu ďalších prípravkov
  • Pleťová voda CLARINS vyniká kvetinovou a citrusovou vôňou
  • Neobsahuje alkohol ani farbivá

Zloženie

AQUA/WATER/EAU. ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE. PROPANEDIOL. GLYCERÍN. METHYLPROPANEDIOL. PROPYLENE GLYCOL. PPG-26-BUTETH-26. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. ETHYLHEXYLGLYCERIN. MARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MER. PARFUM/FRAGRANCE. KAPRYLYL GLYKOLU. DISODIUM EDTA. SODIUM CITRATE. LIMONENE. PHENYLPROPANOL. PHENETHYL ALCOHOL. LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. LINALOOL. FICUS CARICA (FIG) FRUIT EXTRACT. CITRIC ACID. POTASSIUM SORBATE. SODIUM BENZOATE. CHLORELLA VULGARIS EXTRACT. GERANIOL. SACCHARIDE ISOMERATE. ALPHA-Isomethyl Ionone. CITRAL. CITRONELLOL. COUMARIN. CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT [V3540A].

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá
Kód:  KSPL4207
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3380810378856

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14