Obnoviť stránku

CLARINS Gentle Foaming Cleanser Dry Skin 125 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLARINS Gentle Foaming Cleanser Dry Skin 125 ml

Čistiaca pena Clarins Gentle Foaming Cleanser je pena určená pre suchú a citlivú pleť. Ľahko sa oplachuje a chráni pokožku pred účinkami tvrdej vody. Táto jemná pena je rovnako účinná ako mydlo, ale výrazne vhodnejšia pre suchú a citlivú pleť, ktorá aj napriek svojej citlivosť tiež potrebuje vyčistiť od nečistôt, ktoré sa na nej počas dňa nazbierajú.  
Zloženie:
Polymnia zachováva rovnováhu vlhkosti pokožky.  
Výťažky z bavlny zmäkčujú.  
Bambucké maslo vyživuje, zjemňuje.  
Pro-Vitamín B5 upokojuje.
Typ pleti:
Suchá a citlivá
Použitie:
Malé množstvo peny naneste do dlane a končekmi prstov jemne masírujte celú tvár ľahkými, krúživými pohybmi. Vyhnite sa okoliu očí. Dôkladne opláchnite studenou vodu. Používajte ráno a vo večerných hodinách.  
Objem:
125 ml

Zloženie:

Aqua/Water/Eua, Parafin, Stearic Acid, Hectorite, Magnesium Aluminum Silicate, Triethanolamine, Butylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Methylparaben, Mimosa Tenuiflora Bark Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Hydrolyzed Opuntia Ficus-Indica Flower Extract, Arctium Lappa Root Extract, Primula Veris Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Ethylhexylglycerin, [V2011A].

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Typ produktu

Typ produktu Pena

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSPL0827
Produktové číslo:  3380811241104

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12