Obnoviť stránku

CLARINS Eye Make-up Remover 50 ml

Garancia najlepšej ceny
8,20 €

CLARINS Eye Make-up Remover 50 ml

Odličovač vodoodolného make-upu na citlivé oči Clarins Instant Eye Make-Up Remover je kozmetický prípravok, ktorý vám šetrne pomôže odstrániť vaše každodenné nalíčenie očí. Vďaka svojmu zloženiu je tento odličovač vhodný aj pre tie najcitlivejšie oči a pre nositeľky kontaktných šošoviek. Odličovač Clarins nielen dokonale čistí, ale aj revitalizuje a osviežuje očné viečka a ešte navyše posilňuje riasy. Prípravok je dermatologicky a oftalmologicky testovaný a schválený. Tento odličovač Clarins vaše oči perfektne odlíči a pripraví ich tak na nočný odpočinok alebo na ďalšie líčenie. Dokonalé odlíčenie je nutné nielen na kvalitný odpočinok očí a vašej pleti v oblasti očí, ale aj na bezchybné následné nalíčenie.

Kľúčové vlastnosti odličovača Clarins CL Cleansing Instant Eye Make-Up Remover

  • Prípravok na odstránenie očného make-upu na citlivé oči a pokožku
  • Clarins CL Cleansing Instant Eye Make-Up Remover je vhodný aj pre nositeľky kontaktných šošoviek
  • Dermatologicky a oftalmologicky testovaný prípravok odlíči jediným ťahom aj vodoodolné líčidlá
  • Odličovač upokojuje citlivú oblasť očného okolia a posilňuje mihalnice
  • CLARINS Eye Make-up Remover osviežuje pleť a dodáva jej potrebnú vlhkosť
  • Prípravok so šetrným zložením zanecháva očné okolie jemné a prežiarené
  • S výťažkami z nevädze, ruže a harmančeka, ktoré upokojujú a hydratujú pleť
  • Odličovač CLARINSEye Make-up Remover vďakaultra ľahkým olejom zjemňuje a zefektívňuje odstraňovanie make-upu

Clarins CL Cleansing Instant Eye Make-Up Remover upokojuje citlivú oblasť očného okolia

Odličovač CLARINS Eye Make-up Remover ihneď osviežuje pleť a dodáva jej potrebnú vlhkosť. Pretože obsahuje výťažky z nevädze, ruže a harmančeka zaisťujúce upokojenie a hydratáciu pleti a ultra ľahké oleje, ktoré zjemňujú a zefektívňujú odstraňovanie make-upu, zanecháva prípravok očné okolie hodvábne jemné a prežiarené a riasy posilnené .

Spôsob použitia:
Odličovač pred použitím dôkladne pretrepte, aby sa spojili obe fázy. Odličovacie tampóny nechajte nasiaknuť a priložte na 10 sekúnd na zatvorené viečka. Potom tampóny jemne stiahnite dole spolu s uvoľneným make-upom bez zbytočného trenia očného okolia.

Zloženie

CYKLOMETHICONE, VODA/VODA/EAU, KVETOVÁ VODA ROSA DAMASCENA, ISOHEXADECANE, BUTYLENEGLYKOL, CHLORID SODNÝ, KVETOVÁ VODA CENTAUREA CYANUS, PARFÚM/VÔŇA, BENZYL ALKOHOL, UCCAPRYLDIOL, KAPARYLDIOL TA, TETRASODIUM EDTA, GLYCERÍN, KYSELINA DEHYDROOCETOVÁ, KYSELINA CITROVÁ, SORBÁT DRASELNÝ, BENZOÁT SODNÝ, KVETOVÝ EXTRAKT CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), CI 42090/BLUE 1, [V2504A]

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Odličovač

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Typ

Typ produktu Odličovacia voda
Kód:  KSPL4401
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3380811183206

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18