Obnoviť stránku

CLARINS Everlasting Concealer 01 Light 12 ml

Garancia najlepšej ceny
23,90 €

CLARINS Everlasting Concealer 01 Light 12 ml

Zle ste sa vyspali a potrebujete zakryť únavu v podobe kruhov pod očami? Určite by ste ocenili korektor, ktorý sa zaraďuje medzi CLARINS. Svojím svetlým odtieňom bude vhodnou voľbou pre svetlejšiu pleť. Je krycí, takže prispieva k lepšiemu celkovému vzhľadu pokožky tváre. Vyniká dlhotrvajúcim efektom. Využiť ho môžete aj na oči, napríklad ako podklad pod očné tiene. Určený je pre všetky typy pleti. S pomocou praktického kvapkadla bude aplikácia produktu korektor CLARINS jednoduchým procesom. Objem má 12 ml.

Korektor CLARINS Everlasting Concealer 01 Light 12 ml ...

Hlavné prednosti korektora CLARINS Everlasting Concealer 01 Light 12 ml

  • Korektor CLARINS pomôže zakryť kruhy pod očami
  • Odtieň určený pre svetlú pleť
  • Krycí korektor
  • Vydrží
  • Ideálne riešenie pre všetky typy pleti
  • Šikovné kvapkadlo na nekomplikovanú aplikáciu
  • Objem: 12 ml

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, CI 77492/IRON OXIDES, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, ISODODECANE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, CI 77491/IRON OXIDES, METHYL TRIMETHICONE, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, CI 77499/IRON OXIDES, SILICA, STEAROXYMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER, ASCORBYL GLUCOSIDE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, GLYCERIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SODIUM CITRATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SILICA SILYLATE, ALUMINUM HYDROXIDE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PROPYLENE CARBONATE, TOCOPHERYL ACETATE, TROMETHAMINE, DISODIUM EDTA, ESCIN, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, DIMETHICONOL, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, MARRUBIUM VULGARE EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT, TOCOPHEROL, LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Korektor

Špecifikácia

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vhodný na oči
Účinok Dlhotrvajúci, Hydratačný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Balenie

Typ balenia Kvapkadlo
Objem 12 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Light
Kód:  DEKO6790
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3380810405880

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14