Obnoviť stránku

CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs 400 ml

CLARINS Cleansing Milk with Alpine Herbs je veľmi luxusné odličovacie mlieko, ktoré je vhodné pre normálnu až suchú pleť. Toto unikátne mlieko veľmi účinne odstraňuje všetky typy make-upu a nečistôt, dodáva pokožke pocit čistoty, dodáva jej potrebnú hydratáciu a navracia jej prirodzený hydrolipidický film, krásu a sviežosť.
Aktívne látky:
Obsiahnuté alpské byliny vašu pokožku dokonale zjemňujú a zvláčňujú, ľubovník a sladké mandle sa starajú o hĺbkovú hydratáciu a sviežosť. Výťažky z borievky spolu s medovkou a arnikou dôkladne posilňujú prirodzenú obranyschopnosť pokožky, obnovujú jej rovnováhu a navracajú jej zdravo mladistvý vzhľad.
Použitie:
Aplikujte každé ráno a večer na dokonalé očistenie pokožky tváre, krku a dekoltu. Potom je pokožka pripravená na následnú starostlivosť.
Účinky:
Výsledkom použitia je dokonale čistá pokožka bez akýchkoľvek nečistôt, ktorá je príjemne zjemnená a zvláčnená, dokonale hydratovaná a posilnená. Vaša pleť pôsobí zdravo mladistvým vzhľadom, prirodzená ochrana pokožky je obnovená. Vaša pokožka je pripravená na následnú starostlivosť.
Špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre normálnu a suchú pokožku. Obsah: 400 ml

Zloženie:

Aqua/Water/Eua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Peg-8, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Panthenol, Glycerin, Peg-32, Ppg-26-Buteth-26, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum/Fragrance, Tromethamine, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Sodium Degydroacetate, Hydrolyzed Linseed Extract, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Tilia Cordate Wood Extract, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl ionone, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Linalool, Xanthan Gum, Benzyl Sylicylate, Amyl Cinnamal, Citronellol, Anise Alcohol, Eugenol, Geraniol, Althaea Officinalis Root Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Fruit extract, CI 15985/Yellow 6 [V0243J].


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Špecifikácia

Typ pleti Normálna, Suchá
Kód:  KSPL0552
Produktové číslo:  3380810033861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01