Obnoviť stránku

CLARINS Body Fit 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CLARINS Body Fit 400 ml

Túžite po dokonale hydratovanej a mladistvo vyzerajúcej pokožke? Tak si zamilujete telový krém CLARINS, ktorý je vďaka svojmu zloženiu vhodný na akúkoľvek pokožku. Produkt má hydratačný, vyživujúci a spevňujúci účinok. Správne efekty telového krému pomáha docieliť predovšetkým gaštan, mäta a slnečnicový olej. Krém CLARINS na celulitídu poskytne tú najlepšiu starostlivosť, pokožku zároveň udrží pevnú, hebkú a vláčnu.

Hlavné prednosti telového krému CLARINS Body Fit 400 ml

  • Telovým krémom zaistíte pokožke zdravý vzhľad
  • Účinok: hydratačný, vyživujúci a spevňujúci
  • Krém na telo CLARINS bol vyvinutý pre všetky typy pokožky
  • K aktívnym látkam krému na telo sa radí gaštan, mäta a slnečnicový olej
  • Krém na telo CLARINS na celulitídu poskytne tú najlepšiu starostlivosť
  • Objem krému predstavuje 400 ml

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, ALCOHOL, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, DICAPRYLYL CARBONATE, CAFFEINE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM/FRAGRANCE, MENTHOL, POLYSILICONE-11, PPG-5-CETETH-20, ESCIN, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, CYDONIA OBLONGA LEAF EXTRACT, DISODIUM EDTA, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, PHOSPHOLIPIDS, TOCOPHEROL, CELOSIA CRISTATA FLOWER EXTRACT, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SCABIOSA ARVENSIS EXTRACT, ETHYLENE BRASSYLATE, BACCHARIS GENISTELLOIDES EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, DECYL GLUCOSIDE, MENTHA AQUATICA LEAF EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, SILICA, CI 14700/RED 4 [C2894A]

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 400 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Spevňujúci

Problémy

Problémy Na celulitídu
Kód:  KSTE2858
Produktové číslo:  3666057006524

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01