Obnoviť stránku

CILLIT Bang WC Odstraňovač vodného kameňa Citrus 750 ml

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,20 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 1,81 €/ks

CILLIT Bang WC Odstraňovač vodného kameňa Citrus 750 ml

Objavte revolúciu v čistení! Čistiaci prostriedok Cillit Bang dokonale odstráni špinu a vodný kameň z vašej toalety, a to už počas 1 minúty. Extra účinný čistič sa ľahko aplikuje a zanecháva sviežu citrusovú vôňu.

Hlavné prednosti

  • Vyčistí toaletu počas 1 minúty
  • Odstraňuje vodný kameň
  • Ničí baktérie
  • Zanecháva sviežu citrusovú vôňu

Použitie:
Nadvihnite záchodovú dosku a nasmerujte trysku pod okraj toalety. Stlačením fľaše pomaly naneste po celom obvode toaletnej misy tak, aby ju gél úplne pokryl. V prípade silných usadenín nechajte čistič pôsobiť 10 minút, vyčistite kefou a spláchnite. Na účinné zničenie baktérií nechajte čistič pôsobiť 1 hodinu, vyčistite kefou a spláchnite. Vhodný na všetky typy toaliet okrem toaliet z nehrdzavejúcej ocele. 

Zloženie:
Menej ako 5 %: neiónové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchovo aktívne látky, dezinfekčné činidlo, parfum, kyselina chlorovodíková (> 25 %), 90 g/kg (9,0 hm. %), ethanol, 2,2'-iminobis-N-lojové alkylderiváty, kvartérne amóniové zlúčeniny, trimethyllojové alkyl, chloridy.

Bezpečnostné opatrenia:
Spôsobuje vážne poleptanie kože a poškodenie očí. Pred použitím si prečítajte údaje na etikete. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte pary. Po manipulácii starostlivo umyte ruky. Používajte ochranné rukavice/ochranné okuliare/tvárový štít. Pozor! Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Uchovávajte uzamknuté. Použité obaly odložte na miesto určené obcou na ukladanie odpadu! Obal odovzdajte na recykláciu až po jeho úplnom vyprázdnení.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Typ výrobku

Typ výrobku Čstiče
Kód:  CIS174
Produktové číslo:  5997321746203

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09