Obnoviť stránku

CIF Perfect Finish Wood 435 ml

4,7 93 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,40 €

CIF Perfect Finish Wood 435 ml

Hľadáte ideálny čistiaci prostriedok na drevo, najmä na drevený nábytok? Potom je tu pre vás CIF Perfect Finish Wood, ktorý dokáže nielen 100 % odstrániť prach a nečistoty, ale zároveň drevené povrchy ošetruje a chráni. Vďaka praktickému baleniu v rozprašovači je jeho použitie jednoduché a efektívne. Postriekajte rozprašovačom čistený povrch a následne preleštite suchou handričkou. Poradí si dokonale so škvrnami od vody, čaju, kávy, s mastnotou, zbaví drevené povrchy prachu a nevzhľadných odtlačkov prstov. Čistiaci prípravok Cif Wood je ku drevu šetrný a jemný, pritom drevené povrchy bezchybne vyčistí aj ošetrí.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku CIF Perfect Finish Wood

  • Účinný prostriedok v rozprašovači na čistenie drevených povrchov
  • CIF Perfect Finish Wood čistí, ošetruje a chráni
  • Zbaví drevený nábytok škvŕn od vody, nápojov, mastnoty, odtlačkov prstov aj prachu
  • CIF Finish Wood nastriekajte na čistený povrch a preleštite suchou handričkou
  • Prípravok šetrný ku dreveným povrchom s dokonalým čistiacim účinkom

Použitie:
Na dosiahnutie 100 % odstránenia nečistôt, ošetrenia a ochrany aplikujte priamo na povrch, nechajte pôsobiť niekoľko sekúnd a potom zotrite. Pre ešte žiarivejší výsledok vyleštite suchou handričkou.

Bezpečnostné opatrenia:
Vyskúšajte na malej nenápadnej ploche pred prvým použitím na novom povrchu. Vždy dodržujte pokyny výrobcu týkajúce sa starostlivosti o čistený povrch. Používajte iba na drevené povrchy. Nepoužívajte na neošetrené drevené povrchy, vrátane škrabancov. Nepoužívajte na lakované drevo. Obsahuje 5-chlór-2-metyl-4-isothiazolin-3-on: 2-metyl-2,3-dihydrogenisothiazol-3-on (3:1). Môže vyvolať alergickú reakciu. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte prach alebo hmlu. Zabráňte styku s očami, pri ich zasiahnutí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní.

Zloženie:
Menej ako 5 % amfolytické povrchovo aktívne látky, parfum, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzisothiazolinone.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na nábytok

Obsah chlóru

Obsah chlóru S chlórom

Typ povrchu

Typ povrchu Drevený

Vlastnosti

Vlastnosti Proti prachu

Objem

Objem 0,44 l
Kód:  CIS623
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8720181347009

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11