Obnoviť stránku

CIF Nature Kuchyňa 36 ks

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CIF Nature Kuchyňa 36 ks

V kuchyni nie je o viditeľné aj neviditeľné nečistoty núdza. Na ich dôkladné a pritom ľahké odstránenie sú určené biorozložiteľné čistiace obrúsky CIF Nature. Vašu kuchyňu s nimi nielen účinne a hygienicky vyčistíte, ale navyše aj krásne prevoniate. Zloženie s pomarančovým a mandarínkovým olejom, neškodnosť čistenéhopovrchu pre potraviny a schopnosť odstrániť nečistoty z rôznych typov materiálov vám zaistí perfektné výsledky. Jednoduché a účinné použitie obrúskov Cif Nature Kuchyňa bez poškodenia čistených povrchov z nich robí rýchleho a spoľahlivého pomocníka pri upratovaní.

Kľúčové vlastnosti čistiacich obrúskov CIF Nature Kuchyňa

  • Účinné čistiace obrúsky na upratovanie kuchyne
  • CIF Nature Kuchyňa vyčistia viditeľné aj neviditeľné nečistoty
  • S čistiacimi obrúskami kuchyňu hygienicky vyčistíte aj prevoniate
  • Obrúsky CIF Nature s pomarančovým a mandarínkovým olejom
  • Vhodné pre rôzne typy povrchov, jednoduché použitie, perfektné výsledky

Bezpečnostné opatrenia:
Nesplachujte do WC. Nepoužívajte na iné účely, než na ktoré je výrobok určený. Nepoužívajte na mramorové a lakované drevené povrchy. Pred použitím na nové alebo atypické povrchy vyskúšajte najprv na malej nenápadnej ploche. Nepoužívať na osobnú hygienu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte stykus očami. Pri zasiahnutí očí dôkladne oči vypláchnite vodou. Ľudia s citlivou alebo poškodenou pokožkou by sa mali vyvarovať dlhšieho kontaktu s výrobkom.

Zloženie:
Menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze kyslíka, parfum, limonene, Iodopropynyl butylcarbamate.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 36 ks

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Na leštenie

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálne

Typ

Typ Univerzálne
Kód:  CIS622
Produktové číslo:  8717163837900

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02