Obnoviť stránku

CIF Nature Gentle 450 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CIF Nature Gentle 450 ml

Ideálny čistiaci prostriedok na ručné umývanie riadu s grapefruitovým olejom a skvelými odmasťovacími schopnosťami. To je účinný tekutý CIF Nature Gentle s jemnou vôňou šípok. Vďaka prírodným výťažkom je šetrný k pokožke vašich rúk, pritom dokáže rýchlo a účinne odstrániť nečistoty aj mastnotu z riadu, ktorý bude po umytí krásne lesklý. Cif Nature Gentle obsahuje prírodné ingrediencie a jeho obal tvorí plastová fľaša, ktorá je 100 % recyklovateľná. Bez obáv s ním môžete umývať aj riady pre deti. Tradičná značka CIF vám ponúka účinný a ekologický prostriedok na umývanie riadu s čistiacimi látkami na prírodnej báze.

Kľúčové vlastnosti prostriedku na riad CIF Nature Gentle

  • Ekologický tekutý prostriedok určený na ručné umývanie riadu
  • CIF Nature Gentle riad dokonale odmastí
  • Obsiahnuté prírodné látky odstránia aj odolné nečistoty
  • Čistiaci prostriedok na riad s grapefruitovým olejom a výťažkom zo šípok
  • CIF Nature Gentle s účinnými čistiacimi látkami na prírodnej báze

Použitie:
Naneste niekoľko kvapiek produktu priamo na vlhkú špongiu. Špongiu jemne stlačte, aby ste zaručili absorpciu produktu a tvorbu peny. Alebo nalejte odmerané množstvo do drezu s vodou.

Odporúčané dávkovanie:
Mäkká voda (0 – 15 °F) 10 g na 5 l, stredne tvrdá a tvrdá voda (>16 °F) 15 g na 5 l

Bezpečnostné opatrenia:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Obsahuje 5-chlór-2-metyl-4-isothiazolin-3-on: 2-metyl-2,3-dihydrogenisothiazol-3-on (3:1). Môže vyvolať alergickú reakciu. Uchovávajte mimo dosahu detí.
PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí, vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.

Zloženie:
5 % alebo viac, ale menej ako 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % amfolytické povrchovo aktívne látky, DMDM hydantoín, Parfum, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, citrónová šťava


Zloženie

Zloženie:
5 % alebo viac, avšak menej ako 15 % aniónovej povrchovo aktívnej látky, menej ako 5 % amfotérne povrchovo aktívne látky, DMDM hydantoin, Parfum, Limonene, methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, citrónová šťava

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tekutý

Objem

Objem 0,45 l

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Odmastňovače

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologický

Typ produktu

Typ produktu Prostriedok na riad

Určenie

Určenie Do kuchyne
Kód:  CIS626
Produktové číslo:  8000770400514

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11