Obnoviť stránku

CIF MaxPower Spring Fresh Cream 450 ml

4,7 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CIF MaxPower Spring Fresh Cream 450 ml

Vysoko účinný čistiaci krém s bieliacim účinkom. Cif Max Power Spring Fresh Cream má silu bielidla a dokonalé výsledky čistenia. Vďaka zloženiu s pridaným bieliacim prípravkom poskytuje trojnásobné riešenie. Čistenie je dôkladnejšie a rýchlejšie. Výsledky sú oveľa žiarivejšie. Cif Max Power Spring Fresh Cream preniká cez najnáročnejšie nečistoty a spoľahlivo ich odstraňuje. Zaschnutá mastnota, pripáleniny, vodný kameň, ani škvrny nemajú šancu.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku Cif Maxpower Spring Fresh Cream

  • Vysoko účinný čistiaci krém s bieliacim účinkom
  • Vďaka zloženiu s pridanou bieliacou látkou zaručuje trojnásobný účinok
  • Cif Maxpower Spring Fresh Cream čistí dôkladnejšie, rýchlejšie a zanecháva žiarivejšie výsledky
  • Spoľahlivo odstraňuje zaschnutú mastnotu, pripáleniny, vodný kameň v kúpeľni a škvrny
  • Príjemná a svieža jarná vôňa

Použitie:
Ak chcete získať čo najlepší výsledok, naneste krémový čistič Cif Maxpower Spring Fresh na povrch pomocou vlhkej špongie alebo handričky, potom jednoducho zotrite a jemne a opláchnite povrch.

Bezpečnostné opatrenia:
Krémový čistič Cif Maxpower Spring Fresh nepoužívajte na linoleum, kožu a textilné povrchy. Zabráňte dlhodobému kontaktu s natretým drevom a hliníkom. Jemné, lakované povrchy a hliník najprv otestuje na málo viditeľnej ploche. Po použití ihneď opláchnite a vyhnite sa silnému drhnutiu. Cif Max Power Spring Fresh spôsobuje vážne poškodenie očí. Dráždi poožku. Obsahuje: kyselinu sírová, mono-C12-13 frakciu, sodné soli; chlórnan sodný; hydroxid sodný. Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Skladujte mimo dosahu detí. Používajte ochranné okuliare/tvárový štít. Pokiaľ dôjde k styku s pokožkou, umyte veľkým množstvom vody. Pri zasiahnutí očí, niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte Toxikologické informačné stredisko/lekára. Pri podráždení pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.

Zloženie:
Menej ako 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze chlóru, neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, parfum

Zloženie

Zloženie:
Menej ako 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze chlóru, neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, parfém

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Určenie

Určenie Do kuchyne, Do kúpeľne

Typ

Typ čističa Tekutý piesok

Obsah chlóru

Obsah chlóru S chlórom

Určenie

Určenie Univerzálne použitie

Funkcie

Funkcie Odmastňovače, Na vodný kameň, Na čistenie

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálne
Obsah chlóru S chlórom
Kód:  CIS332
Produktové číslo:  8710447430576
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08