Obnoviť stránku

CIF Perfect Finish Leather 435 ml

4,5 17 hodnotení
3,10 €

CIF Perfect Finish Leather 435 ml

Hľadáte ideálny čistiaci prostriedok na kožu, najmä na kožený nábytok? Potom je tu pre vás CIF Perfect Finish Leather, ktorý dokáže nielen 100 % odstrániť prach a nečistoty, ale zároveň kožené povrchy ošetruje a chráni. Vďaka praktickému baleniu v rozprašovači je jeho použitie jednoduché a efektívne. Postriekajte rozprašovačom čistený povrch a následne preleštite suchou handričkou. Poradí si dokonale s odstránením rôznych nečistôt a mastnoty, zbaví kožené povrchy prachu a nevzhľadných odtlačkov prstov. Čistiaci prípravok Cif Leather je ku koži šetrný a jemný, pritom kožené povrchy bezchybne vyčistí aj ošetrí.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku CIF Perfect Finish Wood

  • Účinný prostriedok v rozprašovači na čistenie kožených povrchov
  • CIF Perfect Finish Leather čistí, ošetruje a chráni
  • Zbaví kožený nábytok škvŕn od vody, mastnoty, odtlačkov prstov aj prachu
  • CIF Finish Leather nastriekajte na čistený povrch a preleštite suchou handričkou
  • Prípravok šetrný ku koženým povrchom s dokonalým čistiacim účinkom

Použitie:
Na dosiahnutie 100 % odstránenia nečistôt, ošetrenia a ochrany aplikujte priamo na povrch, nechajte pôsobiť niekoľko sekúnd a potom zotrite. Pre ešte žiarivejší výsledok vyleštite suchou handričkou.

Bezpečnostné opatrenia:
Vyskúšajte na malej nenápadnej ploche pred prvým použitím na novom povrchu. Vždy dodržujte pokyny výrobcu týkajúce sa starostlivosti o čistený povrch. Nepoužívajte na neošetrenú kožu, semiš, nubuk, anilínovú kožu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Obsahuje 5-chlór-2-metyl-4-isothiazolin-3-on: 2-metyl-2,3-dihydrogenisothiazol-3-on (3:1), prírodné živice. Môže vyvolať alergickú reakciu. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/tvárový štít. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní.

Zloženie:
Menej ako 5 % amfolytické povrchovo aktívne látky, parfum, polykarboxyláty, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Obsah chlóru

Obsah chlóru S chlórom

Typ povrchu

Typ povrchu Koža

Vlastnosti

Vlastnosti Proti prachu

Objem

Objem 0,44 l
Kód:  CIS624
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8717163831595

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01