Obnoviť stránku

CIF Expert Bathroom 750 ml

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 2,50 €/ks
Pri kúpe 2 ks 2,29 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 2,10 €/ks

CIF Expert Bathroom 750 ml

Chcete mať svoju podlahu stále krásnu, lesklú a opäť ako novú? Vyskúšajte nový čistič na kúpeľňové podlahy Cif Floor Expert Bathroom. Skvele sa hodí na linoleum, vinyl alebo keramické dlaždice. Účinne odstráni všetok vodný kameň, všetky škvrny od mydla aj zaschnuté vodné kvapky. Navyše dodá kúpelni trvalú sviežu vôňu. Použitie čistiaceho prostriedku Cif Floor Expert Bathroom je nielen veľmi ľahké, ale aj rýchle. Stačí naliať 3 viečka do vedra s vodou. Zotrieť. A je dokonale čisto.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho prostriedku Cif Expert Bathroom

  • Nový odborník na kúpeľňové podlahy Cif Floor Expert Bathroom
  • Ideálny pre použitie na linoleum, vinyl a keramické dlaždice
  • Skvele odstraňuje vodný kameň, škvrny od mydla aj zaschnuté vodné kvapky
  • Čistiaci prípravok zanecháva podlahy dokonale čisté a so sviežou vôňou

Použitie:
Zriedené použitie: Nalejte 3 viečka Cif Expert Bathroom čističa na podlahu do vedra s vodou (5 litrov). Pre väčší lesk zotrite povrch suchou látkou. Nie je potrebné oplachovať. Koncentrované použitie: Nalejte na vlhkú hubku alebo priamo na povrch, očistite a utrite vlhkou handričkou. Pre väčší lesk zotrite povrch suchou látkou. Na mramore, smaltovaných vaniach, lakovanom povrchu, lakovanom dreve, plastoch a linoleu: použite zriedený výrobok a okamžite ho opláchnite, aby nedošlo k poškodeniu povrchu. Nepoužívajte na neupravené drevo. U prírodného kameňa alebo na nových netradičných plochách najskôr vyskúšajte na malom skrytom mieste. Nemiešať s inými čistiacimi prostriedkami.

Bezpečnostné opatrenia:
Upozornenie: Na mramorové povrchy, smaltované vane, lakované povrchy, lakované drevo, plasty a prírodné linoleum používajte len riedený prípravok a opláchnite okamžite po užití, aby ste zabránili prípadnému poškodeniu. Nepoužívajte na neošetrené drevo. Pred použitím na prírodný kameň alebo na nové a špeciálne povrchy vyskúšajte prípravok najskôr na malej, nenápadnej ploche. Nemiešať s inými čistiacimi prípravkami. Obsahuje 1,2-benzisothiazol-3 (2H) -on; 5-chlór-2-metyl-4- isothiazolin-3-on; 2-metyl-2,3-dihydrogenisothiazol-3-on. Môže vyvolať alergickú reakciu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí dôkladne vypláchnite vodou.

Zloženie:
Menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, Parfum, Linalool, Citronellol, Benzisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 750 ml

Typ povrchu

Typ povrchu Na dlažby

Typ

Typ Čstiče
Kód:  CIS329
Produktové číslo:  8000630722169
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04