Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CIF Cream Original 500 ml

4,8 55 hodnotení
Super cena
2,50 € Ušetríte 0,19 €

CIF Cream Original 500 ml

Kúpte si krémový čistiaci prostriedok, ktorý odstráni aj veľkú špinu. Cif je abrazívny prípravok, ktorý zbaví vašu kuchyňu či kúpeľňu zašlej špiny. Aktívne látky produktu prenikajú hlboko do škvŕn, čím odstránia aj veľkú špinu. Prostriedok sa hodí aj na čistenie plastového nábytku, kolies alebo obuvi. Cif môžete použiť na akékoľvek moderné povrchy v domácnosti. Prípravok naneste navlhčenou hubkou, zotrite a umyte vodou.

Dôvody na kúpu

  • abrazívny prípravok odstráni aj veľkú špinu
  • aktívne látky prenikajú hlboko do škvŕn
  • čistí podlahy, obkladačky, plasty, kov, moderné povrchy
  • zloženie: C10-C13 Sodium, Dodecylbenzenesulfonate, C10-C13 sodná soľ kyseliny dodecylbenzénsulfónovej 5 - 10%, Sodium Carbonate, uhličitan sodný 1 - 5%, C12-15 Pareth-5, etoxylované alkoholy C12-C15 1 -5%
  • objem: 500 ml

Zloženie

5 % alebo viac, avšak menej ako 15 % aniontové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % neiontové povrchovo aktívne látky, mydlo, parfum, limonene, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, benzisothiazolinone

Zloženie

5 % alebo viac, avšak menej ako 15 % aniónovej povrchovo aktívnej látky, menej ako 5 % neiónovej povrchovo aktívnej látky, mydlo, parfum, limonene, hexyl cinnamal, benzisotiazolinone. 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Univerzálne

Typ

Typ čističa Tekutý piesok

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Funkcie

Funkcie Na leštenie

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálne
Obsah chlóru Bez chlóru

Objem

Objem 500 l
Kód:  CIS085
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8712561552905

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16