Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

CHICCO zubná pasta bez fluóru s príchuťou jahoda 12 m+, 50 ml

3,94 €

CHICCO zubná pasta bez fluóru s príchuťou jahoda 12 m+, 50 ml

Zubná pasta patrí spolu so zubnou kefkou k základom zubnej hygieny. Vyberajte si takú, ktorá bude vyhovovať vašim individuálnym potrebám. Pasta na zuby Chicco je priamo určená na citlivé detské zúbky. Podieľa sa na odstraňovaní zubného povlaku a poskytuje ochranu pred kazmi. Predídete s ňou nepríjemnému zápalu ďasien, ktorý môže viesť až k strate zubov. Pri jej častom používaní dochádza k posilneniu zubnej skloviny a vytvoreniu ochrannej vrstvy. Súčasne budú zuby nádherne lesklé. Jedincom so zvýšenou početnosťou zubných kazov bezpochyby pomôže aj vyššie percento aminfluoridov, ktoré majú za následok zníženie množstva baktérií, a tým aj zníženú kazivosť zubov. Objem zubnej pasty Chicco je 50 ml. Pre dlhodobé zdravie zubov, žiarivý úsmev a svieži dych sa oplatí používať pastu na zuby Chicco spolu so správne zvolenou zubnou kefkou.

Zásadné vlastnosti zubnej pasty CHICCO zubná pasta bez fluóru s príchuťou jahoda 12 m+, 50 ml

  • Detská zubná pasta Chicco vyhovuje citlivým detským zúbkom
  • Poskytuje ďasnám ochranu a predchádza ich krvácaniu
  • Každodenným používaním vzniká na zubnej sklovine ochranná vrstva
  • Vďaka svojmu zloženiu predchádza vzniku zubného kazu
  • Pasta na zuby disponuje objemom 50 ml
  • Zubná pasta Chicco udrží svieži dych po dlhú dobu

Zloženie

 
INGREDIENTS INCI UE (USA): HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, AQUA (WATER), HYDRATED SILICA, XYLITOL, GLYCERIN, CELLULOSE GUM, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, AROMA (FLAVOUR), SUCRALOSE, CALCIUM GLUCONATE, CI 16035.

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre detské zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana ďasien, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 50 ml

Vhodné od

Vhodné od 1 rokov
Kód:  ZUB1941
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8003670743651

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09