Obnoviť stránku

CHI Thermal Styling 251 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
9,89 €

CHI Thermal Styling 251 ml

Všetky milovníčky perfektných účesov bez poškodených vlasov by mali poznať revolučný olej na vlasy CHI Thermal Styling. Ide o absorpčnú zmes prírodného hodvábu a vyživujúcich proteínov regenerujúcich poškodené vlasy. Olej CHI navyše obsahuje antioxidanty a bylinné extrakty, ktoré blahodárne pôsobia na vlasy. CHI Thermal Styling rovná a vyhladzuje vlasy, navyše uľahčuje štylizáciu a prácu s kefou. Spľasnuté a nepoddajné vlasy sú vďaka tomuto produktu minulosťou. Zároveň vlasy chráni pred UV žiarením a poškodením. Nechať sa rozmaznávať vlasovým krémom CHI Thermal je nielen príjemné, ale navyše aj blahodarné pre vaše vlasy.

Kľúčové vlastnosti vlasového krému CHI Thermal Styling

  • Zmes prírodného hodvábu a vyživujúcich proteínov
  • Krém CHI obsahuje antioxidanty a bylinné extrakty
  • Rovná a vyhladzuje vlasy
  • Krém CHI Thermal bojuje proti nepoddajným a spľasnutým vlasom
  • Uľahčuje štylizáciu a prácu s kefou
  • Krém Thermal Styling chráni vlasy pred UV žiarením
  • Bráni krepovateniu a zabezpečuje prirodzenú fixáciu

Použitie:
Tento krém používajte počas stylingu, vyrovnávania vlasov a na eliminovanie „zmrazených“ kučeravých vlasov. Aplikujte malé množstvo prípravku na umyté vlasy. Potom upravte ako zvyčajne.

Aktívne látky:
Prírodný hodváb: posilňuje vlasové korienky a zlepšuje pružnosť vlasov.
Vyživujúce proteíny
Bylinné extrakty
Antioxidanty

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov

Zloženie

Aqua/Water/Eau, Polyacrylamide, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, C13-14 Isoparaffin, PVP, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Laureth-7, Hydroxypropyl Guar, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Alumina, Silica, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal.

Parametre a špecifikácia

Zloženie

Špecifické zloženie S proteínmi

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Druh

Druh Proteínový

Typ

Typ produktu Sprej

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením, Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Uhladenie, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 251 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Aqua/Water/Eau, Polyacrylamide, Hydrolyzed Silk, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, C13-14 Isoparaffin, PVP, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Laureth-7, Hydroxypropyl Guar, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Alumina, Silica, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal. '>
Kód:  KSVL3479
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  633911630631

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11