Obnoviť stránku

CERESIT Stop Vlhkosti AERO 360° kúpeľňa 450 g

4,6 378 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

CERESIT Stop Vlhkosti AERO 360° kúpeľňa 450 g

Pohlcovač vlhkosti Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360° napomáha optimalizovať nadbytočnú vlhkosť vo vzduchu a neutralizuje pachy prostredníctvom prúdenia vzduchu. Prístroj má aerodynamický tvar a jedinečný vzdušný otvor, ktorým k tablete prúdi vzduch. Je určený primárne na použitie v priestore kúpeľne s rozlohou do 10 m2. Práve v kúpeľni, ktorá má často obmedzené možnosti ventilácie, je totiž boj s nežiaducou vlhkosťou často márny a výsledkom je vznik plesní, zatuchnuté uteráky a nepríjemný vzduch. Absorpčné tablety s profilovaným tvarom sú až o 40 % účinnejšie ako tablety ploché a ich životnosť je približne 2 mesiace. Prístroj funguje bez použitia akéhokoľvek energetického zdroja. Už po zostavení prístroja a vložení tablety sa začne dostávať vlhkosť zo vzduchu a tableta začne ubúdať. Navyše pomáha neutralizovať pachy. Po rozpustení celej tablety je nutné vyliať zozbieranú vlhkosť v podobe tekutiny zo zásobníka a vložiť tabletu novú. To urobíte veľmi jednoducho a rýchlo vďaka pohodlnej technológii „stlač a otvor“.

Kľúčové vlastnosti pohlcovača vlhkosti CERESIT Stop Vlhkosti AERO 360° kúpeľňa 450 g

  • Pohlcovač vlhkosti sa ľahko používa
  • Je vhodný na použitie v kúpeľni s rozlohou do 10 m2
  • Znižuje prebytočnú vlhkosť
  • Ceresit uvoľňuje príjemnú vôňu
  • Tableta vydrží zhruba 2 mesiace
  • Ceresit funguje bez použitia energetického zdroja

Použitie:
1. Pri prvom použití umiestnite vrchnú časť na nádobu. Pre vloženie tablety: Stlačte obe strany na mieste označenom nápisom „PUSH“ a otvorte hornú časť prístroja.
2. Otvorte sáčok s absorpčnou tabletou. Tablety sa nedotýkajte.
3. Vložte tabletu modrou stranou dole do vyklopenej časti prístroja a zatvorte prístroj.
4. V okamihu, keď kvapalina dosiahne rysky indikujúce maximálnu hladinu, je potrebné tabletu skontrolovať, či nie je potrebné ju vymeniť a tekutinu z prístroja vyliať. Prístroj vyprázdnite odklopením hornej časti a otvorením ventilu s nápisom OPEN. Slaný roztok vylejte do toalety.
5. Do prístroja vložte novú tabletu.

Kód:  DOMA089
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9000101118599
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04