Obnoviť stránku

CATRICE Rozjasňovač pod oči 010 4,2 g

4,09 €

CATRICE Rozjasňovač pod oči 010 4,2 g

Chcete zakryť vyrážku na vašej tvári alebo zosúladiť mejkap? Určite vám padne do oka korektor, ktorý patrí medzi CATRICE. Na tvári vám vydrží celé hodiny vďaka dlhotrvajúcemu efektu, dokonca až 12 hodín. Vhodná voľba pre všetky typy pleti. Zásluhou praktického tégliku bude nanášanie produktu korektor CATRICE jednoduchým procesom. Hmotnosť je 4,2 g.

Hlavné prednosti korektora CATRICE Rozjasňovač pod oči 010 4,2 g

  • Korektor CATRICE pomôže zakryť kruhy pod očami
  • Vydrží až 12 hodín
  • Ideálna voľba pre všetky typy pleti
  • Praktický kelímok na nekomplikovanú aplikáciu
  • Hmotnosť korektora na tvár CATRICE zodpovedá 4,2 g

Zloženie

INGREDIENTS: PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, MICA, SORBITAN SESQUIOLEATE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TRIBEHENIN, DIISOSTEAROYL POLYGLYCERYL-3 DIMER DILINOLEATE, TAPIOCA STARCH, MASLO BUTYROSPERMUM PARKII (BAMBUCKÉ MASLO), bisabolol, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, Ricinus communis (CASTOR) SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBYL PALMITATE, Hydrogenated CASTOR OIL, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Korektor

Špecifikácia

Typ pleti Všetky typy
Výdrž 12 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci
Účinok Rozjasňujúci, Vyživujúci

Balenie

Typ balenia Téglik
Hmotnosť 4,2 g

Konzistencia

Konzistencia Krémová
Kód:  DEKO7149
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4059729375759
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18