Obnoviť stránku

CATRICE Nude Drop 010N 30 ml

Garancia najlepšej ceny
7,79 €

CATRICE Nude Drop 010N 30 ml

Chceli by ste vlastniť nejaký účinný produkt, ktorý prekryje všetky nedostatky vašej pleti? Potom by ste si mohli obľúbiť make-up CATRICE. Zásluhou praktického kvapkadla bude aplikácia make-upu CATRICE pohodovým procesom. Tekutý make-up sa ľahko a rýchlo rozotrie. Odtieň je svetlý, bude sa teda hodiť pre pleť svetlého typu. Tento make-up vás nezradí, pretože prináša dlhotrvajúci efekt. Ak vám vadí navoňané výrobky, potešiť by vás mohol fakt, že je make-up neparfumovaný. Ide o ľahko krycí make-up. Už vás nebaví vaša neustále sa lesknúca pleť? Problém takého typu jednoducho vyrieši zmatňujúci make-up. Ideálny bude pre všetky typy pleti. Ak sa radíte k priaznivcom vegan kozmetiky, potom vás tento make-up poteší.

Zásadné prednosti make-upu CATRICE Nude Drop 010N 30 ml

  • Bez parfumácií
  • Ľahko krycí make-up
  • Konzistencia make-upu: tekutá
  • Dokonale matná pleť
  • Make-up CATRICE s objemom 30 ml
  • Pre všetky typy pleti
  • Na pleti bude držať až 24 hodín
  • Odtieň bude najlepšie sedieť svetlej pleti

Zloženie

INGREDIENTS: AQUA (WATER), ISODODECANE, DIMETHICONE, HYDROGENATED POLYDECENE, GLYCERÍN, C12-15 ALKYL BENZOATE, PEG-10 DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, SILICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, SODIUM CHLORIDE, SÍRAN HOREČNATÝ, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, METHICONE, PROPYLENE CARBONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALUMINUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan
Typ pleti Všetky typy
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Bez parfumovania
Účinok Zmatňujúci, Hydratačný

Balenie

Typ balenia Kvapkadlo
Obsah balenia aplikátor
Objem 30 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Ľahko krycí

Odtien

Odtien Light
Kód:  DEKO7190
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4059729399861
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04