Obnoviť stránku

CATRICE Glam & Doll Easy Wash Off Power Hold Volume 010 9 ml

Garancia najlepšej ceny
4,19 €

CATRICE Glam & Doll Easy Wash Off Power Hold Volume 010 9 ml

Ak máte riasy, ktoré sú od prírody svetlé, alebo naopak slabé a nevýrazné, skvelým pomocníkom vám bude maskara CATRICE. Unikátna receptúra zvládne zahusťovať riasy a poskytnúť im plnosť a dych vyrážajúci objem. Maskara na oči sa vysporiada aj s úplne rovnými riasami. Medzi jej súčasti sa totiž radí unikátna kefka, ktorý dokáže riasy natočiť a obrátiť smerom nahor, čím otvorí váš pohľad. Hustá a ohnutá tvar kefky je jedným z dôležitých prvkov pre precíznu aplikáciu maskary. Čierna farba maskary CATRICE je ideálna na každodenný bežný aj slávnostný look. Neobsahuje žiadne živočíšne zložky, nesie si teda označenie vegan.

Kľúčové prednosti produktu CATRICE Glam & Doll Easy Wash Off Power Hold Volume 010 9 ml

  • Maskara CATRICE sa postará o zvýraznenie vašich rias aj celého pohľadu
  • Zahusťuje a poskytuje riasam objem
  • Natočí riasy nezávisle od ich prirodzeného tvaru
  • Jej kefka má hustá a ohnutá tvar
  • Farba: čierna
  • Ide o dekoratívne a vegan výrobok

Zloženie

INGREDIENTS: AQUA (WATER), COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, SYNTHETIC BEESWAX, BUTYLENE GLYCOL, POLYURETHANE-35, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, KAOLIN, PALMITIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, METHYLPROPANEDIOL, POLYESTER-4, CAPRYLYL GLYCOL, PHENYLPROPANOL, SODIUM NITRATE, POTASSIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CI 77499 (OXIDY ŽELEZA).

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Špecifikácia Dekoratívne, Vegan

Kefka

Tvar Hustá, Ohnutá

Efekt

Efekt Objem, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO6984
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4059729312464
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14