Obnoviť stránku

Carpathia Herbarium šampón proti vypadávaniu vlasov 350 ml

4,39 €

Carpathia Herbarium šampón proti vypadávaniu vlasov 350 ml

Páčia sa vám krásne a zdravé vlasy? To všetko získate vďaka prírodnému šampónu Herba drug s objemom 350 ml. Prírodný šampón vlasy nijako nezaťažuje. Carpathia Herbarium šampón proti vypadávaniu vlasov 350 ml je tou najlepšou voľbou na všetky typy vlasov a poškodené vlasy. Tento typ je určený pre ženy a pre mužov. Pokiaľ vám vyhovuje tekutý (klasický) prírodný šampón, potom vám tento bude iste vyhovovať. Ak sa trápite častým vypadávaním vlasov, pri riešení svojho trápenia sa práve tento prírodný šampón stane vaším pomocníkom. Prírodný šampón bez parabénov a bez silikónov je to najlepšie pre vaše vlasy.

Dôležité vlastnosti prírodného šampónu Carpathia Herbarium šampón proti vypadávaniu vlasov 350 ml

  • S týmto prírodným šampónom budú vaše vlasy nielen čisté, ale aj zdravé a krásne
  • Prírodný šampón Herba drug s objemom 350 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Šampón pre mužov aj ženy
  • Zamedzí vypadávaniu vlasov
  • Typ prírodného šampónu Carpathia Herbarium šampón proti vypadávaniu vlasov 350 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie: bez parabénov a bez silikónov

Zloženie

Aqua, Ammonium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Humulus Lupulus Cone Extract, Equisetum Arvense Herba Extract, Betula Pendula Leaf Extract, Coco-Glucoside, Cocamide MEA, Panthenol, Sorbitan Caprylate, Polyquaternium-7, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Geraniol, Limonene.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov

Účinok

Účinok Vypadávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Poškodené

Objem

Objem 350 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Aqua, Ammonium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Humulus Lupulus Cone Extract, Equisetum Arvense Herba Extract, Betula Pendula Leaf Extract, Coco-Glucoside, Cocamide MEA, Panthenol, Sorbitan Caprylate, Polyquaternium-7, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum, Geraniol, Limonene. '>
Kód:  DRGaaa0577
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04