Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CAPiDi BabyAlarm Pearl

4,7 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
128,90 €

CAPiDi BabyAlarm Pearl


Štýlová pestúnka s modernými technológiami

Pestúnka CAPiDi BabyAlarm Pearl sa môže pochváliť nielen príjemným dizajnom, ale všetci iste ocenia aj jej ľahkú ovládateľnosť a použitie moderných technológií, s ktorým prišli inžinieri vo Švédsku. Ďalším benefitom tejto opatrovateľky je aj možnosť výmeny predných krytov, vďaka ktorým sa bude vynímať aj ako veselá ozdôbka vášho interiéru. Možnosť zmeny krytov príde vhod, ak dôjde k stretnutiu s priateľmi, ktorí využívajú rovnaký model.


Hlavné prednosti opatrovateľky CAPiDi BabyAlarm Pearl

  • Nízke žiarenie
  • Až 109 hodín pohotovostného režimu
  • Praktická klipsa na opasok
  • Nastavenie citlivosti mikrofónu na detskej jednotke
  • Zvládne fungovať aj v teplotách do -20 °C
  • 5 rokov záruka
  • Výmenné kryty predajné samostatne


Nízka miera žiarenia

Táto moderná opatrovateľka sa pýši mimoriadne nízkou úrovňou žiarenia, ktorá je dokonca nulová, keď dieťa spí. K vyžarovaniu dochádza totiž len vtedy, ak dochádza k prenosu zvuku. Pestúnka využíva technológiu ECO DECT, ktorý vyžaruje približne 5× menšie žiarenie, než je to pri bežných opatrovateľkách na trhu s technológiou DECT. Dizajnéri opatrovateľky CAPiDi sa snažili čo najviac minimalizovať zdroje žiarenia v okolí bábätka.

Dlhý dosah

Pestúnka CAPiDi BabyAlarm Pearl sa hodí kamkoľvek. Či už bývate v byte, alebo rodinnom dome. Dosah signálu je až 800 metrov, takže budete mať vždy dokonalý prehľad o tom, čo sa deje v postieľke vášho dieťatka. V balení nájdete aj nočné svetielko, ktoré poslúži ako dobíjačka pre detskú aj rodičovskú jednotku.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ pestúnky Klasická (audio)

Vlastnosti

Dosah 800 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V)
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu
Kód:  BABY7343
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7391421329003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07