Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CANNADERM Intime NEW umývacia emulzia 150 + 50 ml ZADARMO

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

CANNADERM Intime NEW umývacia emulzia 150 + 50 ml ZADARMO

Správna starostlivosť o intímne partie prispieva k ich odolnosti proti zápalom a kvasinkovým infekciám. Aby ste o seba mohli plnohodnotne starať je tu sprchový gél Cannaderm Intime. Táto jemná umývacia emulzia obsahujúca veľa účinných látok je vhodná pre dospelých, vrátane tehotných a dojčiacich žien. Prírodné zloženie s mierne kyslým pH prispieva pri dlhodobom používaní k úprave celkového stavu sliznice intímnych partií a obmedzuje pocity svrbenia či pálenia. Sprchový gél je vhodné používať pre každodennú intímnu hygienu u mužov aj žien a tiež po návštevách kúpaliska, sauny, pri liečbe antibiotikami a v mnohých ďalších situáciách.

Použitie:
Emulziu naneste rukou alebo pomocou žinky na intímne partie, napeňte a nechajte krátko pôsobiť. Potom dôkladne opláchnite čistou vodou.

Účinné látky:
Konopný olej, grepová semienka, panthenol.

Zloženie:
Voda, Cocamidopropyl Betaín, Glycerín, Cannabis Sativa Seed Oil, Sodium Chloride, Lanolín, Glyceryl Caprylate, Panthenol, Citrus Grandis Seed Extract, Xanthan Gum, Butyrospermum Parkii Butter, Cannabis Sativa Seed Extract, Helianthus annuus Seed Oil, Glyceryl undecylenate, Salvia triloba Leaf extract, Foeniculum vulgare Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Thymus Vulgaris Oil, Salvia Officinalis Oil, Limonene.

Objem:
200 ml

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Upokojujúci
Špecifikácia Prírodné

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 200 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Upokojujúci
Špecifikácia Prírodné
Rad Konopný

Problémy

Problémy Na podráždenú pokožku

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  KSTE0669
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594059736376
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07