Obnoviť stránku

CANNADERM Cannadent Zásaditá zubná pasta 75g

3,4 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CANNADERM Cannadent Zásaditá zubná pasta 75g

Pre skutočnú ochranu vašich zubov vyskúšajte zásaditú zubnú pastu, ktorá je vhodná najmä pri problémoch s citlivými zubnými krčkami, so sklonom k tvorbe zubných kazov pri paradentóze a pri otlakoch od zubných strojčekov a zubných protéz. Zubná pasta má zníženú penivosť pre jemné, ale účinné odstránenie zubného plaku, osvieženie dychu a ošetrenie jazyka aj slizníc ústnej dutiny.

Hlavné vlastnosti

  • pasta je určená pre ošetrovanie stáleho chrupu
  • vhodná pre každodennú starostlivosť citlivých zubov
  • bez obsahu brúsnych častíc
  • účinné látky: konopný olej, klinček, kamenec, mäta, šalvia
  • 75 g

Použitie

Zubnú pastu naneste na zubnú kefku a dôkladne vyčistite všetky zuby aj medzizubné priestory najlepšie po každom jedle, minimálne však 2× denne 2 minúty. Potom vypláchnite ústa vlažnou vodou.

Zloženie

Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Cannabis Sativa Seed Oil, Potassium Alum, Sodium Coco-Glucoside Tartrate, Sodium Bicarbonate, Citrus Grandis Seed Extract, Rosmarinus Officinalis Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Xanthan Gum, Mentha Piperita Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Salvia Officinalis Leaf Oil, Eugenol, D-Limonene.

Objem

75 g

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre citlivé zuby

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu, Ochrana pred zubným kazom
Kód:  KSTE0672
Produktové číslo:  8594054232606

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19