Obnoviť stránku

CAM Volare col. 247

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CAM Volare col. 247

Aj v malej kúpeľni môžete dopriať sebe a svojmu bábätku komfort a bezpečnosť pri dennej hygiene. Praktický prebaľovací pult CAM Volare col. 247 s priehradkami vám s tým pomôže. Jeho skladná a napriek tomu pevná konštrukcia zodpovedá novým európskym bezpečnostným normám. Multifunkčný stôl CAM Volare obsahuje vyklápaciu prebaľovaciu podložku, vaničku a úložný priestor. Celý stôl sa dá jedným ťahom zložiť do seba, aby nezaberal takmer žiadne miesto. Minimalistický dizajn Volare col. 247 vďaka svojej bielej farbe a milému obrázku medvedíka zapadne do každej kúpeľne. Materiály použité na výrobu prebaľovacieho pultu CAM Volare sú plne umývateľné a úplne netoxické. Prebaľovací stôl Volare je určený pre deti od narodenia.

Kľúčové vlastnosti prebaľovacieho pultu CAM Volare col. 247 s priehradkami

  • Prebaľovací pult CAM Volare col. 247 je skladný a napriek tomu veľmi bezpečný
  • Zodpovedá novým európskym bezpečnostným normám
  • Vybavenie CAM Volare col. 247 obsahuje vyklápaciu prebaľovaciu podložku, vaničku a úložný priestor
  • Celý stôl sa dá jedným ťahom zložiť do seba a uvoľniť priestor v malej kúpeľni
  • Vyklápacia prebaľovacia podložka má bezpečnostný tvar zabraňujúci prevaleniu bábätka
  • Manipulácia s vyklápacím systémom je veľmi jednoduchá a rýchla

Veľkorysé vybavenie prebaľovacieho pultu CAM Volare col. 247 s priehradkami

Multifunkčný stôl CAM Volare col. 247 má mäkkú prebaľovaciu podložku s bezpečnostným tvarom zabraňujúcim prevaleniu bábätka. Podložka je zabudovaná na vyklápacej konštrukcii. Priestranná vanička má vstavané dva druhy sedenia s protišmykovými výstužami. Naklonené ležanie je vhodné pre deti od 0 do 6 mesiacov a sedadlo s opierkami je vhodné pre deti od 6 do 12 mesiacov. Ďalej je vaňa vybavená praktickým vypúšťacím otvorom s hadicou a tiež postrannými otvormi pre odkladanie umývacích potrieb. Po kúpaní jednoducho nasadíte vyklápaciu podložku späť na vaničku a vznikne vám odkladací priestor pre bábätko. V strednej časti je prebaľovací pult CAM Volare col. 247 opatrený odkladacou priehradkou s držiakom na fľaše. 

Rozmery v rozloženom stave:
77,5 (dĺžka) × 69 (šírka) × 101 (výška) cm

Rozmery v zloženom stave:
72,5 (dĺžka) × 22 (šírka) × 108 (výška) cm

Hmotnosť:
8,2 kg

Nosnosť:
11 kg


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti S vyklápacím pultom, S vaničkou
Kód:  BABY14709
Produktové číslo:  8005549552036

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18