Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

CALGON gel 2× 1,5 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CALGON gel 2× 1,5 l

Chrániť vašu práčku pred vodným kameňom pomôže Calgon Gel, ktorý sa ľahko rozpúšťa. Má neutralizačný účinok a pôsobí na všetky dôležité časti práčky. Zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa, nečistôt a zvyškov pracích prostriedkov hromadiacich sa za bubnom, vo filtri a v hadiciach. To môže ovplyvniť výkon práčky a znížiť účinnosť prania. Použitie je jednoduché - ku každému praniu pridajte Calgon gél k praciemu prostriedku do priehradky na hlavné pranie. Množstvo gélu v balení je 2× 1,5 l.

Kľúčové vlastnosti zmäkčovača vody Calgon gel

  • Balenie s objemom 2× 1,5 l
  • Calgon gél chráni práčku pred vodným kameňom
  • Zabraňuje usadzovaniu kameňa, nečistôt a zvyškov pracích prostriedkov
  • Používanie zmäkčovača vody Calgon je veľmi jednoduché

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Na odstránenie vodného kameňa
Kód:  ZMK004s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12