Obnoviť stránku

CALGON 500 + 200 g

4,9 54 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

CALGON 500 + 200 g

Čistiaci prostriedok zmäkčovač vody v prášku Calgon 2 v 1 sa vyznačuje dvojitým účinkom. Vďaka svojmu neutralizačnému účinku ponúka komplexnú ochranu práčky a všetkých jej dôležitých častí pred vodným kameňom. Zároveň poskytuje prevenciu proti usadzovaniu nečistôt a zvyškov pracích prostriedkov vnútri práčky. Spoľahlivo neutralizuje, vyplavuje a odstraňuje všetky usadeniny, ktoré sa hromadia za bubnom, vo filtri a v hadiciach a nepriaznivo tak ovplyvňujú výkon práčky a účinnosť prania. S čistiacim prípravkom dosiahne vaša práčka skvelých výsledkov. Chráňte svoju práčku pred vodným kameňom a udržujte ju v čistote s jedinečným zmäkčovačom vody Calgon 2 v 1.
Použitie:
Zmäkčovač vody v prášku Calgon 2 v 1 pridajte k praciemu prostriedku do priehradky pre hlavné pranie. Pre dosiahnutie maximálnej účinnosti používajte čistiaci prostriedok pri každom praní.
Zloženie:
<5% polykarboxyláty, neiónové povrchovo aktívne látky,> 30% zeolity
Bezpečnostné pokyny:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. Nepožívajte. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Pri styku s pokožkou umyte dôkladne vodou a mydlom. Pri vdýchnutí prachu odveďte postihnutého na čerstvý vzduch.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Na odstránenie vodného kameňa
Kód:  CIS198
Produktové číslo:  5948875112198

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13