Obnoviť stránku

BURBERRY Brit Rhythm 150 ml

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BURBERRY Brit Rhythm 150 ml

Pánsky sprchový gél Burberry Brit Rhythm vás očarí svojou mužnou vôňou s nádychom borievky, cédru a kože. Nechajte sa uniesť touto modernou a elegantnou vôňou, ktorej prítomnosť urobí z vášho sprchovania výbornú relaxačnú záležitosť. Kúpeľ s týmto sprchovým gélom vám dodá jedinečnú sviežosť a energiu. Vaše telo bude po jeho použití na dlho krásne prevoňané!

Sprchový gél sa rozvonia drevitou vôňou s akordmi pravej kože. Na vytváraní tejto jedinečnej vône sa podieľali Dominique Ropion, Anne Flipo a Olivier Polge. Vďaka zaujímavému zloženiu s kadidlom má vôňa orientálny nádych a je vhodná najmä pre odvážnzch a moderných mužov. V úvode vône sa objavujú tóny bazalky, verbeny, borievky a kardamónu. Jedinečné tóny pačuli a styraxu sú zabalené do originálnej vône jemnej kože. V závere sa prejavujú dominantné akordy cédrového dreva, kadidla a orientálnej fazuľa Tonka. Zahaľte sa do mužnej vône a užívajte si pozornosť krásnych žien!
Typ pleti:
Pre všetky druhy pleti.
Použitie:
Naneste na mokrú pokožku a jemne napeňte. Po umytí dôkladne opláchnite.
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Objem

Objem 150 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél
Kód:  KPFH405f
Produktové číslo:  5045410636468

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08