Obnoviť stránku

BUPI Baby Tekutý prací prostriedok 2× 3 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BUPI Baby Tekutý prací prostriedok 2× 3 l

Hľadáte kvalitný prací prostriedok pre deti i dospelých s citlivou pokožkou? Máme pre vás tekutý prací gél určený na pranie jemnej, hodvábnej či vlnenej bielizne. Ide o prací prostriedok vhodný pre citlivú pokožku, ktorý nespôsobuje alergie. Vložte svoju maximálnu dôveru do produktu, ktorý obsahuje iba látky šetrné k zdraviu. Prací gél značky Bupi obsahuje tiež mydlo a je šetrný k citlivej detskej i dospelej pokožke. Prací prostriedok s objemom 3 litre vystačí na 40 praní. Privoňajte si k čisto vypranej bielizni, pre ktorú bude charakteristická decentná jemná vôňa docielená bez použitia alergénneho parfumu.

To najlepšie na výrobku:

  • Tekutý prací gél pre citlivú pokožku
  • Ideálny na pranie detskej i dojčenskej bielizne
  • Nespôsobuje alergiu
  • Neobsahuje enzýmy, fosfáty, farbivá, bielidlá ani optické zosvetľovače
  • Parfum – bez alergénov
  • Dermatologicky testovaný
  • Vhodný na pranie jemnej, hodvábnej aj vlnenej bielizne
  • Ideálny na pranie v rukách či v práčke
  • Nedráždi pokožku
  • Chráni farbu bielizne

Pre citlivú pokožku

Prací gél neobsahuje žiadne enzýmy, fosfáty, farbivá, bielidlá ani optické zosvetľovače. Najväčšou výhodou tekutého pracieho prášku je lepšie vstrebávanie gélu a tým následné uľahčenie jeho rozpúšťania. Výrobok je určený na pranie aj dojčenskej bielizne v rukách či v práčke. Výrobok je pravidelne dermatologicky testovaný odborníkmi. Dajte prednosť kvalite, stavte na tekutý prací gél značky Bupi!

Zloženie

5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky < 5 % mydlo Parfum Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone

Odporúčania

Skladujte na suchom mieste s minimálnou teplotou 5 °C a maximálnou teplotou 25 °C. Nevystavujte produkt priamemu slnečnému žiareniu. Riaďte sa pokynmi o odporúčanom dávkovaní uvedenom na obale výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri požití okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Pri zasiahnutí očí ich dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc.


Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na jemnú bielizeň, Na detskú bielizeň
Materiál bielizne Na vlnu
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby, Pre citlivú pokožku

Počet praní

Počet praní 60
Kód:  PPR164s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17