Obnoviť stránku

Bumprider Stupienok ku kočíku, čierny

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bumprider Stupienok ku kočíku, čierny

Najuniverzálnejší skateboard ku kočíku. Slúži na prepravu druhého dieťaťa. Variabilný stupienok Bumprider pasuje na akýkoľvek kočík, športiak či golfové palice. Patentované univerzálne konektory ponúkajú takmer nekonečné možnosti uchytenia. Montáž je úplne jednoduchá a nevyžaduje použitie žiadneho náradia. Stupienok možno jednoducho odopnúť, základný upínací systém zostáva na kočíku. Teleskopické rameno je vyrobené z odolného hliníka a je nastaviteľné na výšku, šírku aj dĺžku. Silné nylonové popruhy pevne ukotvujú držiaky na mieste bez ohľadu na to, či má váš kočík podvozok guľatý, oválny alebo štvorhranný. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pasuje na akýkoľvek kočík, športiak alebo golfové palice
  • Uchytenie pomocou patentovaných univerzálnych konektorov
  • Protišmyková plocha 30 × 30 cm
  • Bezpečnostné odrazky, ktoré sú vidieť z diaľky
  • Unikátne vyvážené odpruženie
  • Z najnovšej generácie materiálov – hliníka a hybridných umelých hmôt
  • Navrhnuté a testované vo Švédsku
  • Celková hmotnosť: 2,5 kg
  • Vhodné pre deti od 2 do 5 rokov, do hmotnosti 20 kg

Pokrokové odpruženie

Unikátne vyvážené odpruženie Torsion-swing ramena je založené na technológii, ktorá sa používa u krosových motoriek a snežných skútrov. Na kamene a iné nerovnosti na uliciach a cestách reaguje rýchlejšie a oveľa lepšie ako odpruženie iného typu, ktoré do stupátok inštaluje konkurencia. Jazda je oveľa pohodlnejšia (predovšetkým na nerovnom povrchu). Bumprider je jediné stúpadlo s týmto pokrokovým odpružením. 

Komfort pri jazde

Kolesá skateboardu sú potiahnuté gumou pre pokojnú jazdu. K pohode pri cestovaní napomáha aj protišmyková platforma. Jej inovatívna podoba a grafický dizajn je inšpirovaný kalifornským surfom. Vďaka svojmu tvaru, ktorý umožňuje ohýbať materiál a kopírovať povrch pri jazde, sa významne znižuje opotrebovanie výrobku. 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Stupienok
Kód:  BABY5669
Produktové číslo:  1200251291045
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12