Obnoviť stránku

B.U. My Secret kazeta

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

B.U. My Secret kazeta

Darčeková kazeta B.U. My Secret obsahuje toaletnú vodu a dezodorant v spreji ako klasický darček pre každé dievča a mladú ženu, ktorej tajomstvom je byť vždy sama sebou. Vôňa My Secret je tajomná, sebavedomá so sviežim mixom jablka, hrušky, malín a čerešní s exotikou kokosu a mandarínky. Základ potom rozvonia gardénia, jazmín a vôňa cukríkov marshmallow. Toaletná voda podčiarkne vašu osobnosť a ponúkne zážitok z vône počas celého dňa. Parfumovaný dezodorant v spreji je skvelým doplnkom vône z rovnakej série. Stará sa o pokožku podpazušia a zanecháva ju krásne prevoňanú a sviežu na mnoho hodín. Všetko doplnia trendy ružové obaly s modrou mašľou.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety B.U. My Secret

  • Darčeková kazeta B.U. My Secret pre dievčatá a mladé ženy
  • Svieža a sebavedomá ovocná vôňa
  • Toaletná voda pre podčiarknutie vašej osobnosti počas celého dňa
  • Dezodorant v spreji sa stará o pokožku podpazušia
  • Trendy obaly v ružovej farbe s modrou mašľou
  • Súprava obsahuje: toaletnú vodu 50 ml + dezodorant v spreji 150 ml

Zloženie vône:
Hlava - jablko, hruška, malina
Srdce - kokos, čerešne, mandarínka
Základ - marshmallow, gardénia, jazmín
Použitie:
Toaletná voda: Aplikujte na pokožku podľa potreby.
Dezodorant: Pred použitím deodorant pretrepte. Nádobku so sprejom držte kolmo a aplikujte krátkymi strekmi zo vzdialenosti 15 cm do oblasti podpazušia.
Zloženie:
Toaletná voda: alcohol denat., aqua, parfum, PPG-20 methyl glucose ether, etylhexyl methoxycinnamate, butyl methoxydibenzoylmethane, etylhexyl salicylate, BHT, coumarin, limonene, hydroxycitronellal
Dezodorant: alcohol denat., isobutane, propane, butane, isopropyl palmitate, parfum, pentylene glycol, ethylhexylglycerin, triethyl citrate, BHT, coumarin, hydroxycitronellal, limonene

Kód:  VBAL0524
Produktové číslo:  5201314080756
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03