Obnoviť stránku

B.U. HIDDEN PARADISE toaletná voda 50 ml + deo sprej 150 ml + ponožky

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

B.U. HIDDEN PARADISE toaletná voda 50 ml + deo sprej 150 ml + ponožky

Venujte krásnu darčekovú sadu B. U. Hidden Paradise. Táto nevšedná vôňa poteší všetky ženy. Sada obsahuje parfum, deo sprej a úžasné ponožky. Vôňu tvorí kvetinová prímes, ktorá ponúka tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Toaletná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou ovocia, teda je obohatená o sladkú arómu napríklad čiernych ríbezlí, jablka alebo marhule. K pridaným vonným zložkám patrí tiež jazmín, pomaranč a vanilka. Vôňa pre ženy Hidden Paradise bola prispôsobená predovšetkým pre letné dni.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady B. U. HIDDEN PARADISE Beauty Box III.

  • Venujte krásnu darčekovú sadu B. U. Hidden Paradise
  • Toaletná voda ideálna pre ženy
  • Sada obsahuje parfum, deo sprej a úžasné ponožky
  • Hlavná vôňa je kvetinová
  • Vedľajšia vôňa je ovocná
  • Medzi ďalšie vonné zložky patrí jazmín, pomaranč a vanilka
  • Vôňa Hidden Paradise bola prispôsobená predovšetkým pre letné dni
  • Táto toaletná voda bola vytvorená v Grécku

Zloženie:
Toaletná voda B. U. Hidden Paradise:
Alcohol Denat., Aqua, Parfum, PPG-20 Metyl Glucose Ether, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Etylhexyl Methoxycinnamate, Etylhexyl Salicylate, BHT, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Telový dezodorant B. U. Hidden Paradise:
Alcohol Denat., Izobután, propán, bután, Izopropyl palmitate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Pentylene Glycol, Tocopherol, triethylis Citrate, BHT, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.


Zloženie

Toaletná voda: alcohol denat., aqua, parfum, PPG-20 metyl glucose éter, BHT, benzylsalicylát, citronellol, kumarín, Hydroxycitronellal, limonene, linalool Telový dezodorant: alcohol denat., izobután, propane, butane, izopropyl palmitate, parfum, etylhexylglycerín, pentylene glycol, triethyl citrate, BHT, benzylsalicylát, citronellol, kumarín, Hydroxycitronellal, limonene, linalool
Kód:  VBAL7683
Produktové číslo:  5201314130680
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16