Obnoviť stránku

BRILANZ PROFESSIONAL 130 × 48 cm, modrá

4,6 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
76,90 €

BRILANZ PROFESSIONAL 130 × 48 cm, modrá

V každej domácnosti nájde uplatnenie a stane sa vítaným spoločníkom, ak máte v pláne väčšie žehlenie. Žehliaca doska BRILANZ PROFESSIONAL 130 × 48 cm, modrá je premyslene zostavená a vysokokvalitne spracovaná so žehliacou plochou širokou 48 cm. Doska dlhá celých 130 cm potom zaistí dosť veľkú plochu, čo je pri žehlení naozaj potrebné. Nesklame vás konštrukcia žehliacej dosky, ktorá je naozaj stabilizovaná a nie je nijako vratká, nie je preto namieste báť sa častého prevracania dosky. Nastaviteľná výška tomuto modelu nechýba a vy preto jednoducho môžete všetko nastaviť podľa svojich predstáv. Príslušenstvom nanajvýš praktickým je držiak na žehličku, vďaka ktorému vám žehlička nespadne na zem. Zaujímavú výbavu dosky na žehlenie tvorí kábel so zásuvkou, nikdy sa tak nestane, žeby vám niekto žehličku strhol zakopnutím o jej kábel.

Kľúčové znaky žehliacej dosky BRILANZ PROFESSIONAL 130 × 48 cm, modrá

  • Do výbavy žehliacej dosky patrí držiak na žehličku a rovnako tak zásuvka s káblom
  • Premyslená konštrukcia, ktorá sa ľahko výškovo nastavuje
  • Príjemne jednoduché rozloženie dosky aj následné skladanie
  • Žehliaca doska je široká 48 cm, doska je dlhá 130 cm

Parametre a špecifikácia

Rozmer žehliacej plochy

Dĺžka 130 cm
Šírka 48 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Držiak na žehličku, Zásuvka s káblom, Odkladacia plocha na vyžehlenú bielizeň, Vhodné pre parné generátory
Maximálna výška 99 cm
Minimálna výška 73 cm
Kód:  BRIZP522
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A16165
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17