Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bright Starts Deka na hranie Zippy Zoo 2017

Príslušenstvo k tovaru

Bright Starts Deka na hranie Zippy Zoo 2017

Je veľmi dôležité, aby bábätko už od narodenia malo vo svojej blízkosti podnety, ktoré budú rozvíjať jeho zmysly a motorické zručnosti. Medzi základnú výbavu každého dieťatka by mala patriť pestrofarebná hracia deka s množstvom hračiek či hrkálok, kde môže odpočívať, hrať sa a rozvíjať sa. Veľká detská deka Zippy Zoo 2017 značky Bright Starts s hrazdičkou a niekoľkými závesnými hračkami je vhodná pre deti už od narodenia.

Kľúčové vlastnosti detskej deky na hranie – Zippy Zoo 2017

  • Detská deka na hranie Zippy Zoo 2017 značky Bright Starts
  • Deka s hrazdičkou a závesnými hračkami
  • Vhodná pre deti už od narodenia
  • Rozvíja zmysly a motorické zručnosti dieťaťa
  • Zippy Zoo 2017 možno používať aj bez hrazdičky a hračiek, hračky možno používať samostatne
  • Deku je možné prať v práčke a ľahko prenášať

Obsah balenia

hracia deka, hrazdička, plyšová žirafa so 4 zábavnými melódiami, bezpečné zrkadielko pre sebapoznávanie, farebná špirála, hryzadlo v tvare listu, hrkálka v tvare slniečka, stužky Taggies

Rozmery:
76 × 76 × 46 cm

 
Kód:  BABY6088
Produktové číslo:  74451521698

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12