Obnoviť stránku

BREBERKY Vrchné nohavičky - Líšky PAT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BREBERKY Vrchné nohavičky - Líšky PAT

Zvažujete kúpu plienkových nohavičiek, ktoré zaistia vášmu dieťatku pocit pohodlia? Potom práve vám môžu prísť vhod BREBERKY Vrchné nohavičky - Líšky PAT. Tento typ ponúka výnimočnú priedušnosť, takže vášmu dieťatku nebude prekážať prílišné teplo. Plienky nie sú bielené chlórom, a tak nemajú negatívny efekt na zdravie. Nie sú parfumované, takže nedráždia pokožku. Hypoalergénne nohavičky sa hodia tiež pre bábätká, ktoré trpia alergickými reakciami. Sú vyrobené tak, aby nevznikali zapareniny. Veľkosť nohavičiek je Univerzálne.

Dôležité funkcie plienkových nohavičiek BREBERKY Vrchné nohavičky - Líšky PAT

  • Plienkové nohavičky Breberky, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia
  • Nohavičky vo veľkosti Univerzálne
  • Užitočné vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, predchádzajú vzniku zaparenín, na detskú inkontinenciu, extra priedušné, bez parfumácie a bez bielenia chlórom
  • Odporúčané od 6 kg do 15 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Breberky

Okrem všedných vlastností boli plienkové nohavičky BREBERKY Vrchné nohavičky - Líšky PAT doplnené taktiež vychytávkami ojedinelými. S patentkami môžete pozmeniť veľkosť nohavičiek. Vrstva PUL sa zasluhuje o nepriepustnosť nohavičiek. V prípade, že vaše dieťatko má problém s bedrami, potom sú preňho vhodné práve tieto nohavičky. Zaistia, aby zostali v správnej polohe.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Veľkosť

Veľkosť Univerzálne

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 6 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, Patentky na upravenie veľkosti, Hypoalergénne, Predchádzajú vzniku zaparenín, Na detskú inkontinenciu, Extra priedušné, Bez parfumácie, Bez bielenia chlórom

Typ

Typ Vrchné
Kód:  PLN400
Produktové číslo:  8594201494710

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13