Obnoviť stránku

BREBERKY Vrchné nohavičky bez krídeliek - Líšky PAT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BREBERKY Vrchné nohavičky bez krídeliek - Líšky PAT

Radi by ste zaobstarali plienkové nohavičky, v ktorých bude mať vaše dieťatko pocit pohodlia? V tom prípade by vám mohli padnúť do oka BREBERKY Vrchné nohavičky bez krídeliek - Líšky PAT. Tento typ vykazuje mimoriadnu priedušnosť, vďaka čomu sa dieťatko bude cítiť dobre. Na bielenie plienok nebol využitý chlór, a tak sa môžu pochváliť zdravotnou bezchybnosťou. Neobsahujú parfumy, vďaka čomu sa nemusíte obávať vyrážok. Hypoalergénne nohavičky sú uspôsobené pre bábätká, ktoré trápia alergie. Sú špeciálne vytvorené tak, aby znižovali možnosť vzniku zaparenín. Nohavičky sú vyrobené vo veľkosti Univerzálne.

Najdôležitejšie parametre plienkových nohavičiek BREBERKY Vrchné nohavičky bez krídeliek - Líšky PAT

  • Spoľahlivé plienkové nohavičky Breberky, ktoré poskytnú vášmu dieťatku pocit pohodlia
  • Nohavičky vo veľkosti Univerzálne
  • Užitočné vlastnosti: nepriepustná vrstva PUL, udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, patentky na upravenie veľkosti, hypoalergénne, predchádzajú vzniku zaparenín, na detskú inkontinenciu, extra priedušné, bez parfumácie a bez bielenia chlórom
  • Navrhnuté pre deti s hmotnosťou od 6 kg do 15 kg

Špeciálne vlastnosti plienkových nohavičiek Breberky

Okrem všedných vlastností boli plienkové nohavičky BREBERKY Vrchné nohavičky bez krídeliek - Líšky PAT doplnené taktiež vychytávkami ojedinelými. Patentky slúžia na upravenie veľkosti nohavičiek. Vrstva PUL má vplyv na nepriepustnosť nohavičiek. Pokiaľ vaše dieťatko trápi nesprávne postavenie bedier, potom tieto nohavičky prídu vhod. Postarajú sa totiž o ich správne držanie.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Veľkosť

Veľkosť Univerzálne

Hmotnosť dieťaťa

Minimálna hmotnosť dieťaťa 6 kg
Maximálna hmotnosť dieťaťa 15 kg

Vlastnosti

Vlastnosti Nepriepustná vrstva PUL, Udržujú bedrá dieťaťa v správnom postavení, Patentky na upravenie veľkosti, Hypoalergénne, Predchádzajú vzniku zaparenín, Na detskú inkontinenciu, Extra priedušné, Bez parfumácie, Bez bielenia chlórom

Typ

Typ Vrchné
Kód:  PLN403
Produktové číslo:  8594201494567

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13