Obnoviť stránku

BRAZIL KERATIN Argan Oil 50 ml

3,5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BRAZIL KERATIN Argan Oil 50 ml

Arganový olej je právom nazývaný „Marocké zlato“. Obsahuje vysoké množstvo aktívnych látok ako je vitamín A, E a F, esenciálne mastné kyseliny, kyselinu linolovú, nenasýtené mastné kyseliny omega 3 a 6, flavonoidy, karotenoidy. Zabezpečuje hĺbkovú hydratáciu, upravuje a zlepšuje stav citlivej, začervenanej a šupinatej pokožky, úspešne bojuje proti vráskam na tvári a dekolte, výrazne regeneruje poškodené a suché vlasy.
Výrazne zlepšuje stav pokožky tváre, krku a dekoltu, zlepšuje jej pružnosť a dodáva jej zdravý a mladistvý vzhľad. Vyhladzuje vrásky a pôsobí ako prevencia proti všetkým príznakom starnutia. Stačí rozotrieť niekoľko kvapiek ráno aj večer. Je výborný ako regeneračná maska na suché a poškodené vlasy. Pri pravidelnom používaní vlasy získajú lesk, objem a celkovo sa posilní ich štruktúra. Do kúpeľa sa tento výborný prírodný produkt používa najmä na zjemnenie pokožky. Stačí nakvapkať niekoľko kvapiek do vane a pokožka bude po kúpaní na dotyk hebká ako zamat. Využitie nájde tento špeciálny olej aj v tehotenstve alebo pri redukčných diétach. Arganový olej podporuje tvorbu elastínu a kolagénu, čím zabraňuje tvorbe strií. Je to navyše čisto prírodný produkt, preto neublíži ani vášmu bábätku. Nechty vyživuje a posilňuje, zlepšuje pružnosť kutikúl. U citlivej pleti zmierňuje podráždenie spôsobené holením, zanecháva vašu pleť jemnú na dotyk. Stačí rozotrieť niekoľko kvapiek na kožu pred a po holení. Pri psoriáze odstraňuje nepríjemný pocit svrbenia a znižuje tvorbu šupín od 40 do 80 %.
Tento multifunkčný olej by nemal chýbať v žiadnej domácnosti. Doprajte si zdravú pokožku vďaka jedinečnému arganovému oleju!
Aktívne látky:
Vitamín A, E a F, esenciálne mastné kyseliny, kyselina linolová, nenasýtené mastné kyseliny omega 3 a 6, flavonoidy, karotenoidy.
Typ pleti:
Na všetky typy pleti, najmä na suchú a poškodenú.
Použitie:
Tvár, krk a dekolt – stačí rozotrieť niekoľko kvapiek ráno aj večer na pokožku a jemne vmasírovať.
Regenerácia vlasov – používa sa ako maska. Nechajte pôsobiť približne jednu hodinu a potom umyte jemným šampónom s keratínom.
Do kúpeľa – nakvapkajte niekoľko kvapiek do vane a chvíľu relaxujte.
V tehotenstve, alebo pri redukčných diétach – podporuje tvorbu elastínu a kolagénu, čím zabraňuje tvorbe strií. Stačí naniesť a vmasírovať do ohrozenej časti.
Nechty – vyživuje a posilňuje, zlepšuje pružnosť kutikúl.
U citlivej pleti zmierňuje podráždenie spôsobené holením. Stačí niekoľko kvapiek pred a po holení.
Psoriáza – odstraňuje pocit svrbenia a znižuje tvorbu šupín, nanáša sa na postihnuté miesta 2× denne.
Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 50 ml

Vlastnosti

Účinok Hydratačný

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný

Účinok

Účinok Multifunkčný
Kód:  KSVL1573
Produktové číslo:  8595615710496

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03