Obnoviť stránku

BRAUN ThermoScan 6 IRT6515

4,7 3 hodnotení
56,90 €

BRAUN ThermoScan 6 IRT6515


Infračervený teplomer Braun IRT6520 ThermoScan 6 Age Precision
Klinické štúdie, ukazujú že definícia zvýšenej teploty a horúčky sa mení v priebehu veku dieťaťa. To, čo je považované za normálnu teplotu vo veku 4–ročného dieťaťa, môže znamenať horúčku u novorodenca. Mnoho rodičov však s týmto faktom nie je oboznámených. Infračervený teplomer Braun IRT6515 disponuje funkciou Age Precision, vďaka ktorej prispôsobíte nastavenia meranie teploty vzhľadom na vek.

Najodporúčanejšia a najpoužívanejšia značka č. 1 medzi lekármi.


Barevný displej

Technológia Age Precision

Age Precision umožňuje zohľadniť vek meraného dieťaťa a pomôcť vám lepšie interpretovať výslednú teplotu. Rozmedzie nastavenia veku je 0–3 mesiace, 3 až 36 mesiacov a 36 mesiacov a viac. Pre okamžitú a rýchlu interpretáciu teploty je naviac displej farebne podsvietený.

Předehřátá měřící sonda

Predhriata meracia sonda

Zatiaľ čo iné infračervené teplomery môžu svoje okolie počas merania ochladzovať a poskytovať tak nepresné výsledky meraní, špička teplomera Braun ThermosScan 6 je predhriata a zaisťuje tak profesionálnu presnosť merania. Predhriata sonda je komfortnejšia pre malé deti a je vhodná na použitie u novorodencov.

Podsvětlený displej

Podsvietený displej

Braun ThermoScan 6 je vybavený veľkým podsvieteným LCD displejom pre jednoduché prečítanie teploty v priebehu noci. Podsvietený displej zároveň znižuje riziko prebudení vášho dieťaťa

Hygienické krytky

Jednorazové hygienické krytky

Navrhnuté pre maximálny komfort a presnosť počas merania. Nestrácajte čas čistením meracie sondy. Vďaka krytkám je zaistená maximálna hygienická čistota a ochranu pred krížovou kontamináciou.

Doplňujúce informácie:

Popis produktu
Infračervený ušný teplomer Braun ThermoScan 6 s technológiou Age Precision je značkou č.1 medzi lekármi. Teplomer je vybavený patentovanou technológiou Age Precision, ktorú umožňuje nastaviť vekovú kategóriu pre lepšiu interpretáciu nameranej teploty. Patentovaná predhriata meracia sonda ExacTemp zaisťuje profesionálny presnosť merania. Teplomer je rýchly, šetrný a ľahko použiteľný. Je vhodný pre meranie teploty celej rodiny – od novorodencov až po dospelých.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia Age Precision s farebne podsvieteným displejom
  • Patentovaná predhriata meracia sonda s polohovacím systémom ExacTemp
  • Rýchle meranie počas 3 sekúnd
  • Bez BPA a latexu
  • Sonda ExacTemp zaisťuje profesionálnu presnosť merania
  • Puzdro
  • Celkom 21 × jednorazových hygienických krytiek
  • Na 2 × AA batérie

Pokyny
S technológiou Age Precision ľahko zmeriate teplotu dieťaťa alebo člena rodiny v troch jednoduchých krokoch: 1. krok: Nastavte vekovú kategóriu tlačidlom Age Precision. 2. krok: Zmerajte teplotu. 3. krok: Pomocou farebne podsvieteného displeja prečítajte nameranú teplotu. Zelená (normálna teplota), žltá (zvýšená teplota), červená (vysoká teplota/horúčka).

Parametre a špecifikácia

Typ

Spôsob použitia Do ucha
Kód:  BABY14567
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4022167652300

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16