Obnoviť stránku

BRAUN BG 5010

4,5 2 hodnotení

BRAUN BG 5010


Strihá a holí každú oblasť

Strojček na starostlivosť o telo od spoločnosti Braun je vynikajúcim nástrojom na udržiavanie všetkých oblastí vášho tela, od hrude a brucha po podpazušie a triesla. 100 % vodoodolný, umožňuje strihanie a holenie v sprche a doplní tak vašu každodennú rutinu. So zariadením 2 v 1 môžete strihať a holiť chĺpky na tele jedným pohybom, a urýchliť a uľahčiť tak vašu starostlivosť o telo.


Výkonné strihanie

Strojček na starostlivosť o telo sa dodáva s jemným strihacím dielom, ktorý má zuby menšie ako bežné zastrihávače fúzov. Tým sa zabráni porezaniu a môžete zastrihávať aj citlivé miesta, ako sú podpazušie alebo triesla. Vďaka trom strihacím hrebeňom si môžete vybrať presnú dĺžku chĺpkov (0,6 mm, 3 mm, 8 mm).

Holenie na mokro

Strojček na starostlivosť o telo od spoločnosti Braun sa dodáva s modernou holiacou technológiou Gilette, aby ste dosiahli hladké a jemné oholenie. Päť špeciálnych čepelí je umiestnených tesne vedľa seba, čo znižuje tlak a ponúka maximálne pohodlie pri holení s minimálnym podráždením pokožky. Holenie na mokro vám umožňuje holiť väčšie oblasti rýchlo a pohodlne jedným ťahom.


100 % vodoodolné použitie na sucho aj na mokro

V sprche pre väčšie pohodlie a jednoduché použitie. Jednoduché čistenie pod tečúcou vodou.

LED kontrolka

LED kontrolka zobrazuje stav nabitia. Dobíjací stojan zabezpečuje, že strojček na starostlivosť o telo je vždy nabitý a pripravený.

Dobíjací stojan

Zabezpečuje, že strojček na starostlivosť o telo je vždy nabitý a pripravený.

Dvojitá batéria

Dve dobíjacie Ni-MH batérie sú plne nabité za 14 hodín a poskytujú prevádzku bez kábla až 50 minút.


Parametre a špecifikácia

Typ

Využitie Fúzy, Vlasy
Typ zastrihávača Bežné použitie

Vlastnosti

Počet nadstavcov 3
Ovládanie Pomocou tlačidiel

Funkcie

Funkcie Vodoodolný, Indikátor nabíjania LED

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu 0,6 mm
Max. dĺžka strihu 8 mm

Chod a napájanie

Čas chodu 50 min
Doba nabíjania 840 min
Napájanie Akumulátor
Kód:  BRAZA011
Produktové číslo:  4210201129820
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01