Obnoviť stránku

Brabantia žehliaca doska C 124 × 45 cm, čierny rám, PDPJ Morning Breeze

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
122,90 €

Brabantia žehliaca doska C 124 × 45 cm, čierny rám, PDPJ Morning Breeze

Žehliaca doska Brabantia C 124 × 45 cm čierny rám PDPJ Morning Breeze

Žehliaca doska s čiernym rámom v dizajne PDPJ Morning Breeze kombinuje funkčnosť a štýl. Stabilita a odolnosť rámu zaisťujú pohodlné žehlenie, zatiaľ čo veľkorysé rozmery umožňujú efektívnu manipuláciu s bielizňou. Žehliaca doska v modernom dizajne a s farebným motívom prináša do vašej domácnosti šmrnc. Na žehliacu dosku Brabantia C sa vzťahuje 10-ročná záruka. 

Doska na žehlenie Brabantia C

Doska na žehlenie Brabantia C má mnoho výhod

Doska na žehlenie Brabantia C s 25 mm stabilným rámom a XL žehliacou plochou je ideálna na efektívne a pohodlné žehlenie. Jej transportný zámok umožňuje ľahké prenášanie a bezpečné skladovanie, zatiaľ čo vždy napnutý Stretch poťah zaisťuje dokonalý sklz a rýchlu prácu. Táto doska na žehlenie kombinuje praktickosť s estetikou, aby sa uľahčili každodenné domáce práce.

Doska na žehlenie Brabantia C

Žehliaca doska s vlastnosťami, z ktorých budete nadšení

Žehliaca doska Brabantia C ponúka univerzálne riešenie na pohodlné žehlenie. Jej veľký kovový držiak má plochu 40 × 22 cm. Žehliaca doska disponuje štvornohým rámom z ocele s priemerom 25 mm, ktorý potom zaručuje stabilitu a pevnosť. Bezpečnostné prvky, ako detský zámok, bránia nechcenému zloženiu dosky, zatiaľ čo robustné protišmykové krytky nôh zaistia jej stabilné postavenie. Kvalitný 100 % bavlnený poťah s odolnou penovou vrstvou dopĺňa praktický dizajn žehliacej dosky Brabantia.

Doska na žehlenie Brabantia C

Rozmery a váha sú pri výbere dosky na žehlenie dôležité

Doska na žehlenie Brabantia C sa pýši rozmermi 124 × 45 cm, čo z nej robí ideálneho pomocníka na pohodlné a efektívne žehlenie odevov, od košieľ až po posteľnú bielizeň. Jej hmotnosť je optimalizovaná na jednoduchú manipuláciu, ale aj napriek tomu zostáva dostatočne stabilná na bezpečné žehlenie.

Doska na žehlenie Brabantia C

Žehliaca doska Brabantia s nastaviteľnou výškou

Žehliaca doska Brabantia C disponuje nastaviteľnou výškou. Tá je variabilná od nízkych až po vysoké polohy (75 – 98 cm), čím tak zaisťuje maximálny komfort pri žehlení pre každého užívateľa. Táto vlastnosť je obzvlášť užitočná pre domácnosti s viacerými užívateľmi rôznej výšky, poskytujúce pohodlie a ergonómiu pri žehlení.

Doska na žehlenie Brabantia C

Šetrnosť k prírode so žehliacou doskou Brabantia

Produkty s certifikáciou Cradle to Cradle sú vyrobené z bezpečnejších materiálov a podľa šetrných výrobných procesov, aby pozitívne ovplyvnili ľudí a našu planétu.

Doska na žehlenie Brabantia C

Správny typ žehličky a záruka sa postarajú o dlhú životnosť

Žehliaca doska Brabantia C 124 × 45 cm, s čiernym rámom v dizajne PDPJ Morning Breeze, je vybavená nielen robustnou konštrukciou, ale aj desaťročnou zárukou, čo je dôkazom vysokej kvality a odolnosti. Na správne využitie je dôležité zvoliť vhodnú žehličku, ktorá bude zodpovedať rozmerom a špecifikáciám dosky. Na dosku Brabantia C sa hodí klasická naparovacia žehlička aj parný generátor.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Rozmer žehliacej plochy

Dĺžka 124 cm
Šírka 45 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Držiak na žehličku, Vhodné pre parné generátory
Výška penovej podložky 8 mm
Maximálna výška 980 mm
Minimálna výška 750 mm
Kód:  BRAzp86
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  123986

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01