Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Brabantia Lift-O-Matic 50 m, príslušenstvo, antracit

Garancia najlepšej ceny
132,90 €

Brabantia Lift-O-Matic 50 m, príslušenstvo, antracit

Uľahčite si vešanie bielizne. S praktickým sušiakom na bielizeň Brabantia Lift-O-Matic získate 50 metrov napnutých šnúr na vešanie bielizne, čo vystačí na päť zaplnených práčok. Vďaka možnosti nastavenia ideálnej výšky v rozmedzí 129 až 187 cm na šnúry ľahko dosiahnete. Najnižšia pozícia je ideálna na sušenie diek, perín, vankúšov a pod. Na všetkých ramenách navyše nájdete vešiak na zavesenie ramienka. Šnúry sú odolné proti UV žiareniu, majú nekĺzavý profil a v prípade potreby je možné jednotlivé šnúry vymeniť. Sušiak na prádlo zahŕňa stojan s ochranným krytom, ktorý sa nemusí betónovať. V balení sušiaka nájdete praktický kryt odolný proti počasiu, vak na štipce a súpravu 24 kusov štipcov.


Kľúčové vlastnosti sušiaka na bielizeň Brabantia Lift-O-Matic 50 m hrot, antracitová

  • Vonkajší otočný sušiak na bielizeň Brabantia
  • Otočné ramená sa otáčajú ľahko aj pri plnom zaťažení
  • Vešiaky na ramienka na sušenie jemnej bielizne
  • UV odolné šnúry s protišmykovým profilom
  • Jednoduchá manipulácia s ramenami
  • Na sušiak na prádlo Brabantia Lift-O-Matic je možné rovnomerne rozmiestniť až 40 kg mokrej bielizne
  • Nadštandardná dĺžka záruky 5 rokov
  • V balení sušiaka nájdete praktický kryt odolný proti počasiu, vak na štipce a set 24 kusov štipcov

Vonkajší otočný sušiak na bielizeň Brabantia

Záhradný sušiak na bielizeň Lift-O-Matic 50 m patrí medzi jedny z najkvalitnejších sušiakov na trhu. Má otočné ramená, ktoré je možné nastaviť tak, aby vám to bolo čo najviac pohodlné. V prípade, že potrebujete vyvetrať periny či usušiť ťažké kusy bielizne, stačí si jednoducho nastaviť výšku sušiaka od 129 do 187 cm tak, aby zostali šnúry stále napnuté.

Sušiak na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m pojme bielizeň z 5 práčok

Sušiak na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m disponuje kapacitou, ktorá pojme až 5 práčok bielizne. Sušič má 4 robustné ramená vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele. Pevná hliníková konštrukcia má priemer 45 mm, vďaka čomu je veľmi odolná. Nemusíte neustále chodiť okolo sušiaka, môžete si ho kedykoľvek otočiť aj napriek tomu, že je už plný mokrej bielizne. Vďaka nastaviteľnému otváraniu si môžete vešiak na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m prispôsobiť maximálne svojim potrebám.

Jednoduchá inštalácia sušiaka Brabantia Lift-O-Matic 50 m

Inštaláciu sušiaka Brabantia Lift-O-Matic 50 m zvládnete ľavou zadnou! Stačí kovový hrot s priemerom 45 mm zabudovať do zeme. Vďaka tomu zaistíte jeho úplnú stabilitu.

Sušič na prádlo má odolné a umývateľné šnúry 

Všetky ramená sušiča na prádlo Brabantia Lift-O-Matic 50 m majú na konci pútka, ktoré môžete využiť napríklad na zavesenie ramienok či na sušenie jemnej bielizne. Šnúry sušiaka Brabantia Lift-O-Matic 50 m sú odolné voči UV a navyše sú plne umývateľné. Vďaka svojmu materiálu sa nešmýkajú. Koncovky šnúr smart line navyše zaručujú jednoduchú výmenu.

Praktický kryt, vak na štipce a súprava štipcov

Súčasťou balenia sušiaka Brabantia Lift-O-Matic 50 m je aj praktický kryt, ktorý je odolný proti počasiu. V balení nájdete aj vak na štipce a súpravu 24 kusov štipcov.

Nákres a rozmery sušiaka na bielizeň Brabantia Lift-O-Matic 50 m


Rozmery sušiaka Brabantia Lift-O-Matic 50 m: 

  • Rozmery zloženého sušiaka: 200×11×11 cm
  • Výška rozloženého sušiaka: 187 cm
  • Dĺžka jednej strany sušiaka: 145 cm
  • Rozpätie: 295 cm

Parametre a špecifikácia

Typ sušiaka

Typ sušiaka Klasický

Určenie

Určenie Vonkajší
Umiestnenie Na záhradu
Vhodný na Zem

Materiál

Materiál Kov

Šnúry/tyče

Celková dĺžka na sušenie 50 m

Vlastnosti

Vlastnosti Otočný
Upevnenie Zapichovací
Počet poschodí 1

Rozmery rozloženého sušiaka

Šírka 208 cm
Hĺbka 208 cm
Výška 200 cm
Hmotnosť 6,6 kg

Balenie

Obsah balenia Vak na štipce, Štipce, Ochranné puzdro
Kód:  BRASP503
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  290503

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08