Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BRABANTIA C 124 × 45 PerfectFlow, Spring Colours

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
131,90 €

BRABANTIA C 124 × 45 PerfectFlow, Spring Colours

Žehliaca doska Brabantia C 124 × 45 cm PerfectFlow, Spring Colours

Žehliaca doska Brabantia C 124 × 45 cm s čiernym rámom v dizajne Spring Colours kombinuje funkčnosť a štýl. Stabilita a odolnosť rámu zaisťujú pohodlné žehlenie, zatiaľ čo veľkorysé rozmery umožňujú efektívnu manipuláciu s bielizňou. Žehliaca doska Brabantia s moderným dizajnom a s farebným motívom prináša do vašej domácnosti šmrnc. Na žehliacu dosku Brabantia C sa vzťahuje 10-ročná záruka. 

Doska na žehlenie BRABANTIA C

Doska na žehlenie Brabantia C má mnoho výhod

Doska na žehlenie Brabantia C s 25 mm stabilným rámom a XL žehliacou plochou je ideálna na efektívne a pohodlné žehlenie. Vždy napnutý Stretch poťah zaisťuje dokonalý sklz a rýchlu prácu. Táto doska na žehlenie kombinuje praktickosť s estetikou, aby sa uľahčili každodenné domáce práce.

Doska na žehlenie BRABANTIA C

Žehliaca doska s vlastnosťami, z ktorých budete nadšení

Žehliaca doska Brabantia C ponúka univerzálne riešenie na pohodlné žehlenie. Jej veľký kovový držiak pojme parné jednotky až do 40 × 22 cm. Žehliaca doska disponuje štvornohým rámom z ocele s priemerom 25 mm, ktorý potom zaručuje stabilitu a pevnosť. Bezpečnostné prvky, ako detský zámok, bránia nechcenému zloženiu dosky, zatiaľ čo robustné protišmykové krytky nôh zaistia jej stabilné postavenie. Kvalitný 100 % bavlnený poťah s odolnou penovou vrstvou dopĺňa praktický dizajn žehliacej dosky Brabantia.

Doska na žehlenie BRABANTIA C

Rozmery a váha sú pri výbere dosky na žehlenie dôležité

Doska na žehlenie Brabantia C sa pýši rozmermi 124 × 45 cm, čo z nej robí ideálneho pomocníka na pohodlné a efektívne žehlenie širokého spektra odevov, od košieľ až po posteľnú bielizeň. Jej hmotnosť je optimalizovaná na jednoduchú manipuláciu, ale aj napriek tomu zostáva dostatočne stabilná na bezpečné žehlenie.

Doska na žehlenie BRABANTIA C

Žehliaca doska Brabantia s nastaviteľnou výškou

Žehliaca doska Brabantia C disponuje nastaviteľnou výškou. Tá je variabilná od nízkych až po vysoké polohy (75 – 98 cm), čím tak zaisťuje maximálny komfort pri žehlení pre každého užívateľa. Táto vlastnosť je obzvlášť užitočná pre domácnosti s viacerými užívateľmi rôznej výšky, poskytujúcej pohodlie a ergonómiu pri žehlení.

Doska na žehlenie BRABANTIA C

Univerzálny poťah vhodný na žehličku aj parný generátor

Doska na žehlenie Brabantia C má špeciálny poťah PerfectFlow skladajúci sa z trojvrstvovej tkaniny. Vďaka nemu ľahšie vyžehlíte všetky záhyby. Tento poťah pohlcuje všetku kondenzovanú vodu. Látka umožňuje lepší tok pary, preto je žehliaca doska vhodná na použitie so žehličkami aj parnými generátormi. Poťah precízne padne žehliacej doske Brabantia C vďaka Stretch-System.

Doska na žehlenie BRABANTIA C

Správny typ žehličky a záruka sa postarajú o dlhú životnosť

Žehliaca doska Brabantia C 124 × 45 cm, s čiernym rámom v PerfectFlow, Spring Colours dizajne, je vybavená nielen robustnou konštrukciou, ale aj desaťročnou zárukou, čo je dôkazom vysokej kvality a odolnosti. Na správne využitie je dôležité zvoliť vhodnú žehličku, ktorá bude zodpovedať rozmerom a špecifikáciám dosky. Na dosku Brabantia C sa hodí klasická naparovacia žehlička aj parný generátor.

Žehliaca doska Brabantia

Šetrnosť k prírode so žehliacou doskou Brabantia

Produkty s certifikáciou Cradle to Cradle sú vyrobené z bezpečnejších materiálov a podľa šetrných výrobných procesov, aby pozitívne ovplyvnili ľudí a našu planétu.


Parametre a špecifikácia

Rozmer žehliacej plochy

Dĺžka 124 cm
Šírka 45 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľná výška, Držiak na žehličku
Výška penovej podložky 9 mm
Maximálna výška 98 cm
Minimálna výška 75 cm
Kód:  BRAZP708
Záruka: 120 mesiacov
Produktové číslo:  134708

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17