Obnoviť stránku

BOURJOIS Silk Edition Poudre 54 Beige Rose

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOURJOIS Silk Edition Poudre 54 Beige Rose

Kompaktný púder Silk Edition je skrášľujúci kozmetický prípravok, ktorý dodá vašej pleti zamatový nádych. Púder dokonale skryje nedokonalosti pleti a jedinečným spôsobom zmatní vašu pleť. Prípravok spoľahlivo pohlcuje mastnotu z pleti a zakrýva jej drobné farebné nerovnomernosti.

Púder je uložený do elegantnej kazety, ktorá obsahuje aplikačnú hubku a zrkadlo. Pre vaše väčšie pohodlie je možné zrkadlo natočiť a naklopiť až o 360°. Inovatívne zloženie je dermatologicky testované a schválené. Textúra je dlhotrvajúca a na pleti vydrží neporušená až 8 hodín. Pritom pleť nezaťažuje ani neupcháva pleťové póry. Skrášlite svoju pleť hodvábne jemným kompaktným púdrom, ktorý vás nesklame!
Odtieň:
54 Beige Rose
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Aplikujte pomocou aplikačnej hubky.
Obsah:
9 g

Kód:  KSDE0637-c
Produktové číslo:  3052503685403

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06