Obnoviť stránku

BOURJOIS Contour Clubbing Waterproof 55 Black Ultra Glitter 1,2 g

4,9 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,89 €

BOURJOIS Contour Clubbing Waterproof 55 Black Ultra Glitter 1,2 g

Ceruzka na oči BOURJOIS Contour Clubbing Waterproof je kozmetický skrášľujúci prostriedok, ktorý zjemní pohľad vašich očí a dodá im nádherný jas. Jemná konzistencia ceruzky sa dobre nanáša a vytvára dokonalé zvýraznenie, ktoré vyzdvihne krásu vašich očí. Ceruzka je vhodná aj pre citlivé oči, nedráždi ich ani inak nezaťažuje.

Ceruzka je vodoodolná a môžete ju tak používať aj vo vlhkom prostredí, kde by iné ceruzky na oči neobstáli. Líčenie tejto jedinečnej ceruzky sa nezmýva v daždi, pri návšteve bazéna alebo vášho obľúbeného fitness centra. Táto ceruzka vaše oči dokáže nalíčiť jemne na denné nosenie, ale rovnako dobre zvládne aj silnejšie a výraznejšie líčenie, ktoré skvele vynikne pri zvláštnych príležitostiach alebo na večernej párty. Doprajte si skrášlenie očí, ktoré vaše okolie očarí!
Odtieň:
55 Black Ultra Glitter
Obsah:
1,2 g

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Typ Vodoodolné linky

Hmotnosť

Hmotnosť 1,2 g (0 kg)
Kód:  KSDE0543-r
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06